Najveći skok Bosutskih bećara na nacionalnoj top ljestvici HRTOP40!

U vrlo kratkom vremenu od objavljivanja aktualne pjesme ‘Tko si ti’, Bosutskim bećarima je pošlo za rukom ostvariti najveći skok na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HRTOP40 te su ovaj tjedan zasjeli na odlično 10. mjesto.

Pjesmu su napravili u suradnji s Tomislavom Bralićem, a spoj slavonsko – dalmatinski, uz ovakve vokale nije ni mogao ispasti bolje od ovog uspjeha.

 

 

Još jedna fantastična suradnja Marka Zeljkovića- Zelje, svestranog autor koji je ostvario brojne uspješne suradnje kroz snimanje spotova i autorskim pjesmama s brojnim glazbenicima na našoj sceni i autora aranžmana i producenta Branimira Mihaljevića rezultirala je hitom koji je osvojio radijski eter. Čini se kako su autori pronašli savršenu formulu, a Bosutski bećari prenijeli emocije koje su pronašle put do mnogobrojne publike koja se ne može zasititi ove uspješnice u slavonsko – dalmatinskoj harmoniji.

Koliko im to znači, dečki su nam oduševljeno komentirali: „Ono što smo možda sanjali sada se događa. Publika je objeručke prihvatila našu novu pjesmu što je rezultiralo ovim skokom na 10. mjesto na ljestvici HR Top 40. Ovo je za nas još jedan vjetar u leđa i dokaz da ono što radimo zaista nešto vrijedi.“

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com