Dječji zbor Chopinine u potrazi za novim članovima na području Sesveta!

Pravi je trenutak da postaneš članom najpoznatijeg i najvećeg Pjevačkog studija Mozartine!
Dječji zbor Chopinine traži nove članove na području Sesveta i okuplja djevojčice od 6 do 12 godina. Posebna je ovo godina Pjevačkog studija Mozartine koji slavi velikih 20 godina postojanja!

Velikim jesenskim koncertom u KD Vatroslav Lisinski moći ćete uživati u nastupima svih zborova koji su unutar Pjevačkog studija kao i uz Ex Mozartine (zbor sastavljen od bivših članica djevojačkog zbora Mozartine) u pratnji orkestra.

Požuri, prijavi se i ti, ali pripazi jer je broj za nove kandidate ograničen, a sigurni smo da ne želiš propustiti priliku upoznati nova lica, osvojiti zagrebačke i mnoge druge pozornice diljem Hrvatske pa i svijeta.

Zbor Chopinine je osnovan u studenom 2015. godine, kao šesti podmladak Djevojačkog zbora Mozartine. Odrastanjem, djevojčice, članice ovoga zbora, prelaze u Djevojački zbor Mozartine. Chopinine od osnutka vodi, nekadašnja solistica Djevojačkog zbora Mozartine, Kristina Horvat koja vas također poziva na audicije: „U ovoj novoj 2019. godini u kojoj nas očekuje mnogo uzbudljivih koncerata, radionica i nastupa, uz posve novi program, htjela bih pozvati sve djevojčice koje vole pjevati da nam se pridruže u ovom uzbudljivom razdoblju i postanu članice zbora Chopinine. U tijeku su upisi i uzbuđena sam da upoznam naše nove buduće pjevačice koje će upotpuniti naš zbor i proširiti našu malu glazbenu obitelj. Vidimo se na redovitim probama zbora u spomenutim terminima!

Ovo je jedinstvena prilika za doživjeti i osjetiti nešto potpuno novo. Izvrsna prilika za sve one koji uživaju u pjevanju, druženju, putovanjima, glazbi koja nas spaja i stvara nova i dugogodišnja prijateljstva!

Vidimo se na audiciji u terminima proba, utorkom ili četvrtkom od 19.15-20.45 sati u dvorani DV Šegrt Hlapić, adresa je ulica Dobriše Cesarića 4!

Audicija je otvorena za djevojčice u dobi od 6 do 12 godina!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com