Adrijana Baković s pjesmom „Ljubav je moja cesta“ novi je ulaz na HRTop40!

Nakon što je predstavila svoj posljednji singl „Ljubav je moja cesta“, mlada Osječanka Adrijana Baković je s istoimenim singlom u samo dva tjedna pronašla put do top liste HRTop 40 posljednjeg tjedna. No, nije Adrijana osvojila samo radijske etere, osvojila je i srca publike koja je odlično reagirala na ovaj pozitivan i energičan singl.

 

 

Ljubav je vječna tema i inspiracija svih nas, a odlične reakcije publike kao i radijskih urednika na singl upravo su to i pokazale. Svoje oduševljenje ulaskom u HRTop 40 ni Adrijana nije krila pa nam je zadovoljno rekla: „Sretna sam što je prepoznata moja pjesma od strane radijskih urednika. To je definitivno vjetar u leđa i nadam se da će se samo penjati na ljestvici kako bi doprijela do što više slušatelja. Zarazna je ta melodija, polagala sam velike nade u nju. Hvala svima koji slušaju i podržavaju puno mi to znaci i sve što radiš ima smisao kad se odražava na ovakav način.“

Podsjetimo, za ovu fantastičnu pjesmu zaslužni su Vjekoslav Dimter kao autor pjesme, tekst je pisao Damir Bačić dok je za aranžman zaslužan Željko Nikolin. Za video produkciju je zaslužan Marko Zeljković, a za šarene kadrove u spotu su se pobrinuli stilistica Barbara Repe, vizažistica Nina Pejnović te frizer Matej Tonković.

Za kraj možemo reći, bravo Adrijana i želimo ti još puno ovako vedrih, veselih singlova koji će rasplesati publiku.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com