Davor Radolfi i Zorica Kondža napravili savršen spoj

Nakon uspješnog dueta sa Sašom Antićem iz TBF-a, Davor Radolfi ubacio je u višu brzinu i oduševio još jednom suradnjom, duetom sa svojom prijateljicom i kolegicom, Zoricom Kondžom u pjesmi “Luda đelozija”.

 

 

Glazbu i aranžman potpisuje Joško Banov, a tekst Teo Brajčić koji su pjesmu napisali za Zoricu Kondžu. Ova dva sjajna glazbenika snage su udružili na opatijskoj ljetnoj pozornici na koncertu Adriatica Latina povodom 30 godina samostalne karijere Radolfija. Pjesma “Luda đelozija” kao jedina live pjesma najavljuje novi album koji izlazi početkom lipnja.

Album je nazvan “Novi čovjek sam sutra”, po još jednom duetu koju je snimio s kćerkom Leom, pjevačicom grupe Judette.
Pjesma je nastala prije pandemije, a svoj konačan oblik dobila je baš za vrijeme lockdown-a.

Davor Radolfi jedan je od najvećih promotora latino-pop glazbe na ovim prostorima, a uz sva glazbena ostvarenja, njegova osobnost i glazbeni duh odavno su osvojili mnogobrojnu publiku. Njegove pjesme spoj su uzbudljivog južnoameričkog ritma s primjesama tradicionalnog Mediterana u kakvom domaća publika može uživati samo u njegovim pjesmama.

Od svoje rane mladosti pokazivao je velik interes za glazbu. S nekoliko zaljubljenika u glazbu, osnovao je bend Ritmo Loco, kojem se u potpunosti posvećuje. Osoba koja je među prvima prepoznala potencijale glazbenog rada Davora Radolfija i benda Ritmo Loco bio je veliki skladatelj Nikica Kalogjera nakon čega je uslijedilo objavljivanje prvog Radolfijevog CD-a “Najljepše pjesme Latinske Amerike”. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Davor Radolfi objavio je 15 studijskih albuma i nekoliko kompilacija.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com