DALMATINO najavljuje veliki koncert i prvi puta nastupa u Areni Pula, 4.8.2023.

Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara su osnivači i pokretačka snaga, sada već dvadeset godina grupe Dalmatino.
Prošle su godine tu okruglu brojku odlučili proslaviti na posebne načine, a pod time mislimo kako su u prošloj godini ispunili svoje, do tada, neostvarene želje.

Krenuli su s prvim rasprodanim koncertom u KD V. Lisinski, na kraju doživjeli tri rasprodana Lisinska u rekordnom roku. Na jednom od tih koncerata za kraj prošle godine najavili su koncert u Areni Zagreb i to im pošlo za rukom, također rasprodali i na jednom mjestu okupili vojsku obožavatelja, a prije toga do posljednjeg mjesta napunili legendarnu splitsku dvoranu Gripe.

Vrlo impresivno !

Iako je iza njih dvadeset godina karijere, mnogo hitova, turneja u Hrvatskoj i svijetu ipak su se odvažili i zakoračili velikim koracima te tako ispisali neke nove stranice svog glazbenog puta.

Još jedan koncert nisu nikada napravili, a to je onaj u Areni Pula kojeg su upravo ovih dana najavili za ljeto, 4.8.2023.

Podsjetimo, prvi album izdali su 2001., Cukar i sol, osvojili su Porina za novog izvođača godine, pokrenuli su malu revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi i stekli veliku popularnost. Uspjehe nastavili nizanjem zlatnih i srebrnih ploča, a neke od pjesama kao što su Dajem ti rič, Dvi sestre blizanke, Ditelina s četiri lista, danas su već dio opće pop kulture. Velika im je želja da i dalje budu koncertno aktivni, te da pritom posjete neka mjesta gdje još nisu svirali, ali i neke dvorane koje su im želja još iz djetinjstva.

Ulaznice za koncert u Areni Pula se nalaze u prodaji, a možete ih kupiti preko sustava Eventim.

Nakon svjetskih imena koja će ovoga ljeta nastupiti u pulskoj Areni, Dalmatino se itekako zasluženo našao na listi izvođača koji će publici ponuditi provod za pamćenje.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com