Besplatni seminar za djecu i mlade s područja Općine Ljubešćica pod vodstvom stručnog tima Pjevačkog studija Mozartine!

Ostalo je još desetak dana do besplatnog seminara koji će se održati u općini Ljubešćica, 13. i 14. listopada u OŠ Ljubešćica. Prijave su u tijeku i možete ih slati na [email protected] , a na seminar su dobrodošla djeca i mladi s područja općine Ljubešćica.

Ovaj besplatni seminar će održati stručni voditelji koji su ujedno tim renomiranog Pjevačkog studija aktivnog već gotovo 20 godina na području grada Zagreba.

Glavni organizator je Glazbeni centar Papandopuline u suradnji s Općinom Ljubešćica i OŠ Ljubešćica. Ovim glazbenim seminarima želi se pridonijeti edukaciji talentirane djece i mladih iz općina i gradova u kojima imaju manje mogućnosti za razvoj svojih talenata, nego recimo u Zagrebu.

Djecu se usmjerava na koji način koristiti glas, postavljati ton, daju im se smjernice za kako postati boljim pjevačem, rad na dijafragmi, tehnici pjevanja, do sve sitnijih glazbenih tajni i detalja. Osim kroz edukaciju, dio seminara odvija se na samim primjerima, gdje stručni voditelj obrađuje konkretne glazbene primjere te usmjerava i pjevače, ali i zborovođe, učitelje koji rade glazbeni program u školskom programu i sl. koji način interpretirati i obraditi skladbu, na koji način animirati pjevače te kako kvalitetno izvesti određenu kompoziciju.

Prvi dan seminara održat će se 13. listopada između 10-13 sati i 15-17 sati, dok će se drugi dan seminara održati 14. listopada od 10-13 sati.

Pjevački studio Mozartine aktivno će provoditi ovakve i slične programe osim u Zagrebu i u brojnim drugim općinama i gradovima. Pratite Mozartine na njihovoj web i Facebook stranici te se prijavite ako se seminar održava u vašoj okolici!

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com