Antonela Doko sa singlom „Tako kažeš“ novi ulaz na HR Top 40!

Mlada i perspektivna Antonela Doko i ovoga je puta pronašla put do ljestvica najemitiranijih singlova najvećih nacionalnih, regionalnih te brojnih lokalnih postaja.

Njezin novi singl „Tako kažeš“ novi je ulaz na ljestvicama, a mlada glazbenica nam je komentirala koliko joj to znači: „Moram priznati da mi je baš drago što je i ovaj singl pronašao put do publike i radijskih urednika. Moj autorsko-producentski tim je kao i uvijek napravio briljantan singl, a ja sam uživala u izvedbi istog. Ova vijest me uvijek razveseli jer su mi važne reakcije publike i sretna sam kad vidim da ljudi pozitivno reagiraju na moje singlove. Hvala puno svima i veselim se svakom sljedećem!“

Antonela je glazbenica od čijeg ćete se glasa ježiti i čije ćete nastupe pamtiti još dugo nakon što čujete njezine izvedbe. Podsjećamo, za posljednji singl „Tako kažeš“ zaslužan je njezin autorsko-producentski tim (Prajo/Kunštek/Popeskić) koji nepogrešivo stvara vrhunske singlove i vješto pronalazi put do mnogobrojne publike i radijskih postaja.

Sa svojim prošlim singlovima „Onaj dan“, „O čemu pričamo“, „Odlična stvar“ pa i pretposljednji „Sve osim nas“ s kojim je nastupila na 66. Zagrebačkom festivalu započela je fantastičan niz, a pjesma „Tako kažeš“ nastavak je i dokaz da je s razlogom na HR Top 40.

Ovaj singl će uskoro pratiti i video spot, a dok čekamo na njega, uživajte u novoj pjesmi i otkrijte zašto Antonela slovi za jednu od najperspektivnijih pjevačica na našoj estradi!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com