Stefany najviši ulaz na HRTOP40

Zanimljiv vokal glazbenice, koju je javnost prvi put upoznala u jednom televizijskom glazbenom showu i njezina specifična interpretacija iznjedrili su modernu urbanu baladu koja je zainteresirala brojne radijske urednike. Urbani zvuk kojim mlada glazbenica Stefany nastavlja niz započet singlom Najbolji, postao je njezin prepoznatljivi glazbeni potpis.

U novome singlu Hoćeš li, glazbu potpisuje Ines Prajo, tekst Arijana Kunštek, a za aranžman je zaslužan Ivan Popeskić.
Upravo je ta pjesma ‘Hoćeš li’ ovaj tjedan zabilježila najviši ulaz na nacionalu listu najemitiranijih pjesama HRTOP40 te je tako svrstala Stefany uz bok eminentnim imenima hrvatske glazbene scene.

 

 

– Ulazak na HR Top 40 za mene je još samo jedna potvrda da stvaram glazbu kakvu ljudi zaista žele čuti, dokaz da sam na pravom putu, ali i ohrabrenje za daljnji staralački rad. Jako me veseli ovako visok plasman i nadam se da će biti još puno singlova koji bi se mogli naći na ovoj listi! Imam odličan tim autora iza sebe: Ines Prajo, Arijanu Kunštek i Ivana Popeskića, kao i tim Hamar Mediju koja stoji uz mene i prati me na tom putu – izjavila je Stefany.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com