„Samo tvoj“ trenutak kad ćeš poslušati novu ljubavnu baladu Grupe Venus!

Grupa Venus peteročlani je sastav iz Rijeke i već na prvi takt aktualnog singla „Samo tvoj“ da se naslutiti kako ova emotivna balada predstavlja lagani zaokret i novu eru u njihovoj dugogodišnjoj karijeri.

Iako bend postoji 15 godina, u ovom sastavu djeluje posljednje dvije godine i oduševljava publiku na raznim prigodama diljem primorsko – goranske županije i šire gdje već imaju i vjernu bazu obožavatelja. Bend čine bubnjar Goran Ćišija, bas gitarist Dario Devčić, klavijaturist Ivan Filić, gitarist na akustičnoj i električnoj je Tomislav Peranić, a glavni vokal je Rino Petrović.

Ime glavnog vokala vam sigurno zvuči poznato jer Rino iza sebe ima impresivnu listu nastupa na raznim festivalima i televiziji, od Festivala Grobnička skala, preko Festivala MIK i Večeri dalmatinske šansone pa sve do A strane i The Voice-a. Nije samo Rino taj koji se može pohvaliti raznim nastupima jer i ostali dečki iz benda imaju iza sebe petnaest godina glazbenog iskustva i rada na mnogim projektima.

 

 

Aktualni singl „Samo tvoj“ postoji već dvije godine, a dečki su tek sada osjetili da je pravi trenutak za predstaviti ga široj publici i početi novu fazu svog benda u kojoj će se predstavljati autorskim pjesmama. Tekst i glazbu napisao je klavijaturist Ivan Filić, a za njen aranžman zaslužan je Ivan Popeskić u čijem je studiju pjesma i snimljena.

Dečki su vrlo ponosni na svoj prvi singl i rado su komentirali njegov nastanak : „Pjesma ima moderan prizvuk, a čini nam se da se lako sluša i da je veoma pitka. Vizualni dio potpisuje Lumiere production, odnosno Artem Duskhin i Mateo Jurčić. Spot je sniman u dvorcu Frankopan u Kraljevici i na Plavoj terasi u Njivicama na otoku Krku, a za spot smo doslovno uhvatili zadnji val sunca budući da je već dan nakon snimanja krenulo pravo jesensko vrijeme. Zahvaljujemo plesačima Tei Milanović i Danonu Vrliću na odlično odrađenom poslu, svojim su plesom definitivno uljepšali cjelokupnu priču oko našeg prvog singla.“

Poslušajte pjesmu ”Samo tvoj” i probudite emocije u sebi u mjesecu ljubavi!

Dečke možete pratiti i na društvenim mrežama – Facebook

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com