NERMIN PUŠKAR oduševio nastupom na koncertu Parnog valjka u čast Akija Rahimovskog

Prošlog je vikenda u Areni Zagreb održan koncert Parnog valjka u čast njihovog pjevača, preminulog Akija Rahimovskog.

Kako je sam Hus rekao – Ovaj koncert mora biti proslava i sjećanje na život koji je malo tko imao.

Više od 15 000 ljudi okupilo se u Areni kako bi s bendom i prijateljima benda uživalo u pjesmama, energiji, emocijama koje su tu večer bile itekako prisutne. Uz bliske prijatelje poput Nine Badrić, Gibonnija, Pere Galića, Filipa Rudana, Massima, Dine Jelusića, Tine Kresnik i njezina sina Noe Rupčića, Nene Belana, Momčila Bajagića Bajage, Davora Gopca, sina Kristijana Rahimovskog, nastupio je i Nermin Puškar.

Kako su pojedini mediji već napisali, veliko iznenađenje bio je i Nermin Puškar, bosanskohercegovački glazbenik, s adresom u Ljubljani, koji je vladao pozornicom i svojim moćnim i žestokim vokalom, uvjerljivo izveo pjesme Vrijeme, Otkud ti pravo, Opet se smijem.

– Velika mi je čast bila slaviti život najvećeg i neponovljivog Akija Rahimovskog. A biti počašćen uz Parni valjak izvoditi njihove pjesme, za mene je izuzetno i neprocjenjivo iskustvo. Mogu samo reći da sam uživao i da sam beskrajno zahvalan na pozivu da uz svoje cijenjene kolege budem dio ovog magičnog i nezaboravnog koncerta. – rekao je Nermin Puškar.

Nermin je prethodnih dana publici u Hrvatskoj predstavio i svoju aktualnu pjesmu Savršeno, čija promocija još uvijek traje.

 

 

Podsjetit ćemo i na Nerminov nedavni nastup u televizijskom showu A strana u kojem je pokazao najbolje od sebe i vokalno i scenskim nastupom.

A sve ove lijepe stvari su samo dodatna motivacija za Nermina i njegov rad u Hrvatskoj, a uz ovakvu podršku, bolju dobrodošlicu nije mogao ni poželjeti.

 

Foto: Saša Huzjak

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com