DARIO MIJATOVIĆ i ČAROBNJACI veliki zaokret u karijeri poznatog izvođača

Dario Mijatović je profesionalni glazbenik s karijerom dugom 25 godina, a od čega se 20 godina profesionalno bavi glazbom.
Bio je pjevač i frontman nekoliko bendova, a sada svoj glazbeni put nastavlja pod vlastitim imenom uz prateći bend Čarobnjaci na čelu s Mladenom Gotalom s kojim je deset godina djelovao u bendu Kumovi.

Po izlasku iz benda odlučio je glazbenu karijeru staviti na čekanje, no nakon pauze od dvije godine u dogovoru s Čarobnjacima nastavlja svoj glazbeni put. Na njegovu odluku najviše su utjecali obitelj, prijatelji i publika zbog kojih se odlučio vratiti u svijet glazbe. Dario ima iza sebe, u zadnjih deset godina, više od tisuću nastupa, a svjestan svog prepoznatljivog vokala i podrške odlučno se vraća na glazbenu scenu.

Za novu pjesmu “Ja bih tebi život dao” glazbu potpisuje Nikola Bosilj, tekst Nenad Ninčević, a aranžman Nikola i Marin Bando. Novom pjesmom želi ljudima prenijeti emociju bezuvjetne ljubavi i tako se zahvaliti publici na podršci koju mu pružaju.

 

 

– Naime, kako sam izašao iz prošlog banda Kumovi zbog zamora materijala, mislio sam da je gotovo s mojim pjevanjem jer je motiv i voljni moment bio na nuli. Osjećao sam se potrošeno i baterije su bile prazne. No nakon glazbene apstinencije ipak se javila neka želja, novi motiv da nešto pokrenem. Na nagovor svog sadašnjeg, a i bivšeg bubnjara iz starog benda Mladena Gotala, moje obitelji, te primajući puno poruka ljudi s nagovorima da se vratim pjevanju, odlučili smo okupiti neke dečke istog razmišljanja i svjetonazora i svirati ono baš iz gušta, uživati u tome i svirati glazbu koju volimo. Uz Mladena, tu su još Aleksandar Antoić koji svira gitaru, Mladen Gotal na bas gitari i Mario Sirovec na klavijaturi i Ivan Gredičak na bubnju. – dodao je Dario.

– Nadam se da će publika prepoznati poruku pjesme i da će se vezati za nju kao ja kad sam je pjevao i cijeli bend kada smo je stvarali. Spremni smo za nove koncerte i izazove pred nama, marljivo radimo na novim pjesmama i jedva čekamo svirati ih uživo. – istaknuo je Dario.

– Dario i ja smo prijatelji skoro deset godina i odlučio sam ga podržati u daljnjoj karijeri. On je prije svega, izuzetan vokal s prepoznatljivom bojom, a publici je omiljen jer je čovjek iz naroda koji sve što radi radi s voljom ili nikako. Nadamo se da ćemo svojim pjesmama publiku potaknuti na veselje kojeg nam sada, u ovim vremenima, svima treba više nego ikada prije. – Mladen Gotal, vođa benda Čarobnjaci.

Spot je snimljen u Pregradi u luksuznoj kući za odmor Holiday home Sunrise Hill, u režiji Petra Begovića, a posebnu notu su dali mali, a veliki glumci Barbara i Domagoj čije iskrenost i veselje su obogatili cijelu priču.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com