Pjesma „Tko si ti“ Bosutskih bećara novi je ulaz na HRTOP40 !

U vrlo kratkom vremenu od objavljivanja nove pjesme „Tko si ti“ Bosutskih bećara, koja je nastala u suradnji s Tomislavom Bralićem, pjesma je pronašla put do nacionalne top liste radijskog emitiranja HRTOP40.

 

 

I ovog su puta publika kao i radijski eteri prepoznali vrhunsku slavonsko – dalmatinsku suradnju pa su nam dečki iznimno zadovoljni komentirali svoj ulazak na listu: „Hvala svima koji su prepoznali rad i trud uložen u pjesmu Tko si ti, a ulazak u HR Top 40 je apsolutno odskočna daska za našu novu pjesmu i veliki poticaj da nastavimo putem kojim smo krenuli.“

Bosutski bećari su pokrenuli vrlo uspješan trend spajanja bećara i galeba, odnosno tamburice i klapa. Pjesma “Tko si ti” treća je u nizu slavonsko-dalmatinske suradnje, dok su prije nje pjesme ‘Sad kada došla si’ i ‘Moje sve ‘polučile izniman uspjeh i osvojila su srca diljem Lijepe naše.

Podsjetimo da je autor ove fantastične trilogije Marko Zeljković – Zelja, svestrani autor koji je ostvario brojne uspješne suradnje kroz snimanje spotova ili autorskim pjesmama s brojnim glazbenicima na našoj sceni. I u ovoj pjesmi kao autor aranžmana i producent mu se pridružio Branimir Mihaljević s kojim je puno puta surađivao.

Marko Zeljković – Zelja smatra da su pjesme toliko popularne jer slave sretnu ljubav, ovdje nema slomljenih srca nego se u ljubavi uživa i divi joj se. U pjesmi ‘Tko si ti’ svoj pečat je dao i karizmatični Tomislav Bralić svojim osebujnim i prepoznatljivim vokalom.

Ako još niste poslušali ovu fantastičnu suradnju, pravo je vrijeme za to!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com