Pala je nova pjesma Magdalene Bogić

Nakon dugo pauze vrijeme je za pjesmu koja će pobuditi samo najljepša osjetila.

Nakon što smo je imali priliku čuti u raznim emisijama, ali i uživati u njenim nastupima širom Bosne i Hercegovine, Magdalena Bogić predstavlja svoj novi spot za pjesmu „Padaj“. Na pjesmi se radilo dugo, tražeći savršeni ugao svakog kadra ali i note. To nije bilo teško s obzirom na to da je Magdalena na ovom projektu radila s vrhunskim profesionalcima.

 

Video spot – KLIK NA FOTOGRAFIJU !

 

Glazbu i tekst je radio Nermin Puškar, dok je aranžman radio jedan od najtraženijih producenata, Mahir Sarihodžić. Na prvo, ali i drugo slušanje vratit ćete su u glazbeno doba 80-tih godina. A spot prati cijelu priču na isti način. Na spotu su radili Jakov Sušac (snimatelj, montaža), Dario Šišul (fotografija) , Renata Ponjević (Šminka),  Emina Smaka, Hena (Styling), House of hair (Hairstyle).

Ako se želite opustiti nekim novim glazbenim novitetom, onda je pjesma „Padaj“ savršen izbor. Osim što će vas vratiti u neko drugo doba, pobudit će onu misteriju i senzualnost svojim tekstom i aranžmanom. Nakon pjesama „Nije kraj“ i „Više od sna“ vrijeme je za nešto sasvim drugačije, a to drugačije nosi naziv „Padaj“.

 

 

– Padaj je ljubavna pjesma, popraćena zvukom 80-tih. Na pjesmi se radilo dugo i pažljivo, dok nismo dobili upravo ono što smo zamislili. Sretna sam što sam imala priliku surađivati s vrhunskim dvojcem Nerminom Puškar, koji je ujedno i autor teksta i glazbe te glazbenim producentom Mahirom Sarihodžićem. Uživala sam i u svakom dijelu snimanja ovog spota. Imala sam super, cool, ozbiljnu ekipu koji su vodili računa o mom izgledu i svemu što se događalo iza kamere. Neki dijelovi u spotu imaju “pozadinsku priču” kao što je: crno kamenje u različitim veličinama, razbijanje stakla, padanje u vodu koji u ovom slučaju predstavlja “Padanje u bol i tugu” te kadrovi s disco kuglom koja spotu daje osjećaj 80 – ih. – rekla je Magdalena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com