„Novi dan“ i predivan novi singl Karle Pupis!

Snažan i siguran vokal svojstven najvećim divama prva je stvar koja će vam zapeti za uho kada čujete novi singl Karle Pupis naziva „Novi dan“.
Mlada Riječanka sa samo osamnaest godina ima fantastične vokalne sposobnosti i zaista posebnu i specifičnu boju glasa. Iza aktualnog singla stoji vrhunski autorsko-producentski tim – Ines Prajo koja je zaslužna za glazbu, Arijana Kunštek za tekst dok je na aranžmanu radio Ivan Popeskić.

Iako je prvotno planirala svoju karijeru razvijati u turizmu što je potvrdila i upisom na hotelijerski faks, njezina ljubav prema glazbi ipak joj je dala hrabrosti da se okuša u pjevačkim vodama. Prvi susreti i ozbiljno bavljenje glazbom započinju još u ranom djetinjstvu pa je osim osnovne, a nastavlja se i trenutnom srednjom glazbenom školom “Ivan Matetić Rognjov” koju pohađa u Rijeci, smjer solo pjevanje.

Karla je iznimno uspješna i vrlo talentirana u pjevanju što je potvrdila sudjelovanjem na brojnim natjecanjima na kojima je osvojila i brojne nagrade, između ostalog i prvu nagradu na natjecanju “Lav Mirski” za klasičnu glazbu.
“Novi dan” je njezin treći singl, a prije toga se predstavila publici vrlo zanimljivim singlom “Sneg” na čakavskom na kojem je surađivala s Robertom Funčićem. Nakon toga je uslijedila odlična suradnja na njezinom drugom singlu “Gdje god” s fantastičnim timom s kojim je nastavila suradnju i na aktualnom singlu “Novi dan.”

Dok čekamo spot za „Novi dan“ , poslušajte ovaj poseban i upečatljiv vokal koji će vas ostaviti bez daha i koji ćete poželjeti poslušati nekoliko puta zaredom.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com