Lože žice predstavljaju videospot za aktualni singl “Nije lako biti jak!”

Mladi i talentirani glazbenik Ivan Dvorneković pokrenuo je novi projekt pod nazivom Loše žice te nam predstavljaju svoj singl prvijenac “Nije lako biti jak” u kojemu progovaraju o aktualnim događajima koji su nas u posljednje vrijeme pogodili.

Ovaj 29-godišnji kantautor i tekstopisac skladanjem se bavi od svoje petnaeste godine, a na novom singlu potpisuje glazbu i tekst, na gitari ga prati Ivan Vidović, dok je Igor Kotal zaslužan za aranžman te je otpjevao i producirao pjesmu.

Pjesma je dobila i video uradak iza kojeg stoji Antonio Zadro, a dečki su nam opisali kako su se proveli tijekom snimanja: “Snimanje je trajalo oko 6 sati, a u spotu su bili vrhunski velikogorički glazbenici. Mjesto snimanja je bilo u Velikoj Gorici u lovačkom domu Kušanec. Igor Kotal( inače producent, aranžer i vokal u pjesmi) i ja smo osmislili scenarij spota i nabavili sve instrumente za spot. Bilo je užitak raditi s profesionalcima, a Antonio Zadro (snimatelj) je vrhunski zapakirao stvar.”

 

 

U nadolazećem razdoblju bend Loše žice ugostit će brojne repere s kojima će raditi na novom materijalu. Na aktualnom singlu je Ivan radio oko četiri mjeseca. Kako kaže, sve o čemu piše istinite su priče koje je proživio on i njegovi poznanici iz tog razloga i smatra kako će publika to prepoznati i cijeniti.

Ako još niste imali prilike poslušati novu pjesmu “Nije lako biti jak” zaokružite cijelu priču i uz videospot koji upravo ugledao svjetlo dana!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com