Nije lako biti jak…

‘Nije lako biti jak’ naziv je novog projekta velikogoričke grupe Loše žice koja se na čelu s Ivanom Dvornekovićem po prvi put predstavlja široj javnosti.
Ivan je 29-godišnji kantautor i tekstopisac, a skladanjem se bavi od svoje petnaeste godine, a na novom singlu potpisuje glazbu i tekst, gitaru je svirao Ivan Vidović, dok je Igor Kotal radio aranžman te otpjevao i producirao pjesmu.

Dvorneković se upravo kroz glazbu i tekst nove pjesme dotaknuo aktualnih društvenih događaja s kojima se svi mogu poistovjetiti, posebice u današnje vrijeme kad nam je potrebno više suosjećanja i solidarnosti. U nadolazećem razdoblju bend Loše žice ugostit će brojne repere s kojima će raditi na novom materijalu.

“Na pjesmi sam radio oko četiri mjeseca, a glazba je napravljena vrlo brzo. Sve o čemu pišem istinite su priče koje smo proživjeli moji poznanici ili ja, stoga smatram kako će publika to prepoznati i znati cijeniti. Iznimno mi je drago što će se pjesma naći u radijskom eteru, a nakon ove slijedi još nekoliko singlova kojima ćemo nastojati doprijeti do što većeg broja ljudi” – rekao je Ivan.

Iako se bavio blues i rock glazbom, Ivan je u hip hopu pronašao inspiraciju kojom vlastita i tuđa iskustva prenosi u glazbu i tekstove. Glazbom se bavi od svoje trinaeste godine, samouk je i do sada je surađivao s najboljim velikogoričkim glazbenicima poput Porinom nagrađenog gitarista Dražena Pavina te vrsnog poznavatelja i izvođača blues glazbe, Dražena Mišerića Mungosa.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com