Lovren, Livaković, Šarić, Čurlić… čestitali najboljem zboru !

U tijeku su posljednje pripreme za večerašnji glazbeni spektakl Pjevačkog studija Mozartine u KD Vatroslav Lisinski.

Pjevački studio Mozartine će večeras proslaviti 20. obljetnicu postojanja i to na najljepši mogući način, svečanim koncertom s početkom u 20 sati u velikoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Dok se članovi Pjevačkog studija pripremaju i nestrpljivo iščekuju svoj izlazak na pozornicu, dobre želje i brojne čestitke pristižu iz svih dijelova svijeta.

Puno sreće u daljnjoj karijeri kao i uspješan nastup u Lisinskom poslao je jedan od naših najboljih reprezentativaca Dejan Lovren koji se javio iz Liverpoola kako bi ih podržao u velikoj obljetnici.

 

 

Osim njega, s dobrim željama se javio i golman Dinama i naše reprezentacije Dominik Livaković, a svoje čestite i poziv na koncert uputio je iz daleke Amerike i naš najbolji hrvatski košarkaš Dario Šarić koji trenutno igra u Phoenix Sunsu.

 

 

Fantastičnim željama pridružuje se i jedno od najdražih televizijskih lica Duško Čurlić koji je poželio Mozartinama veselu i raspjevanu večer kakvu samo one znaju prirediti.

 

 

Večeras ćete uživati u vrhunskoj glazbi koju će vam izvesti sedam dječjih zborova i djevojački zbor. Koncert koji je podijeljen u dva dijela prikazat će njihov dugogodišnji rad, predanost, ali i dugu tradiciju.

U prvom će dijelu u skladu s tradicijom studija izvesti klasični repertoar koji uključuje djela Schuberta, Mozarta, Beethovena, Puccinija, Händela i dr. U drugom dijelu koncerta nastupit će Ex-Mozartine, zbor dječaka BoysVoice i Musical zbor Webber koji će izvesti obrade popularnih hitova strane i hrvatske estrade.

Zborove će kroz koncert pratiti orkestar Acoustic Project, dok će u drugom dijelu biti pojačani i bendom uz različite goste iznenađenja.

Ako ste možda čekali zadnji tren, krajnje je vrijeme da osigurate svoju ulaznicu i da ne propustite pravu glazbenu poslasticu koju će vam Pjevački studio Mozartine večeras predstaviti!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com