Fantastičan nastup Magic Musicala u Lisinskom!

Nakon što su mjesecima radili na hvalevrijednom projektu, ekipa Magic Musicala je još jednom pokazala kako se to radi na daskama koje život znače.

U prepunoj dvorani Lisinski, zabavljali su i velike i male te su nas podsjetili koliko je važno biti dijete i da se kroz zabavu najviše može naučiti. Mjuzikl koji je nastao u režiji Davida Petrovića i u kojemu se izvode originalne pjesme Olje Dešića, namijenjen je za cijelu obitelj, a zanimljiva kombinacija hrvatskog i engleskog jezika jednostavno vas uvuče u cijelu priču u kojoj svi na neki način sudjelujemo.

 

 

Osnovna priča mjuzikla je istraživanje skrivenih predmeta i raznih tragova kako bi se došlo do čarobnog štapića koji je izgubio Čarobnjak (Alex Đaković), a samim time je i izgubio svoje moći. Tu mu u pomoć uskače Mali div kojeg utjelovljuje (Mia Negovetić), a neki od likova koji se još prikazuju tijekom mjuzikla su Sestrica (Anamaria Brižan) na koju Čarobnjak slučajno baci magiju i smanji ju je do veličine mrava.

Na vrlo zabavan i humorističan način ona u svom makro-mikro svijetu iznosi svoje misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi Travko (Nataša Tepša) i Mravko u čijoj ulozi se našla najmlađa osmogodišnja glumica (Lorena Vulić) koja je osvojila velike simpatije publike. Čarobnjak i Mali Div ne vide mrave i Sestricu, pa to uzrokuje razne komične situacije u kojima je publika pogotovo uživala.

 

 

Cijeli ansambl sinkronizirano je izveo ovu predstavu, poseban dojam ostavile su plesne koreografije Martine Hrlić Rogić koje, uz glumce i pjevače, izvode djeca članovi plesne grupe Flame uz asistenciju pomoćne animatorice Nine Perić Dešić. Prava poslastica bio je i Orkestar mladih glazbenika kojim je ravnao sam autor glazbe Olja Dešić. Dvadesetak mladih simfoničara ujednačeno je pratilo radnju bajkovitom scenskom glazbom, kao i songove.

Magic Musical je nastao u koprodukciji Studija Maraton iza kojeg se krije Olja Dešić, ujedno uz Davida Petrovića i koautor mjuzikla te škole stranih jezika Linguae.

Subota je bila rezervirana za izvrsnu izvedbu u Lisinskom tako da bez sumnje možemo reći kako se publika veseli i sljedećem projektu koji nam ova družina donosi!

Foto: Sandra Polić Živković

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com