Wow! Bravo Tragovi – najveći skok tjedna na HR top 40!

Još jednom čestitamo dečkima iz grupe Tragovi koji su ostvarili najviši skok ovoga tjedna na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40.
Mladi bend iz Koprivnice se prošli tjedan našao na listi, a ovaj tjedan su se popeli na 26. mjesto te su tako s 14 pozicija upisali najveći skok.

 

 

Nakon uspješnih singlova “Sve na ljubav miriše” i “Ljubav za jednu noć” nastavljaju odličan niz i sa singlom „Malena“ koji ostavlja neizbrisiv trag kako na radio postajama, tako i kod publike.

Tragovi će s pjesmom „Malena“ i do Vodica gdje će po prvi puta nastupiti u sklopu 10. CMC festivala, a ondje će se ujedno i predstaviti vodičkoj publici s aktualnim i uspješnim singlom.

Dečki su iznimno zadovoljni komentirali: ‘Ponosni smo na najveći skok tjedna i hvala svima kojima se sviđa pjesma i koji nas slušaju i puštaju. Veselimo se tjednima koji su ispred nas i nadamo se još boljoj poziciji na listi. ‘

Autor pjesme je Denis Dumančić dok je za tekst zaslužan Nenad Ninčević. Pjesma je snimana u DeciBel Studiju Igora Ivanovića koji je osmislio aranžman.
Predivne kadrove u novom video spotu je zabilježio snimatelj i redatelj Vedad Jašarević.

Bravo za dečke i puno sreće vam želimo i dalje!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com