Vrhunac karijere 2CELLOS!

2CELLOS ne prestaje nizati uspjehe jedan za drugim i taman kada već pomislimo da smo nekoliko puta rekli kako je ovaj popularni violončelistički dvojac 2CELLOS doživio vrhunac svoje karijere, oni ljestvicu pomaknu još više.

A pitamo se da li i može više od ove nove objave, a to je da će sljedeći tjedan, 26. svibnja nastupiti na otvorenju finala Lige prvaka u Kijevu.
Luka Šulić i Stjepan Hauser imat će čast otvoriti finale jednog od najprestižnijeg sportskog natjecanja koje je prošle godine pratilo više od 350 milijuna ljudi.

https://www.facebook.com/2cellos/

„Ovaj nastup doživljavamo kao vrhunac naše karijere! Iznimno smo sretni i ponosni što ćemo biti dio ovakvog velikog i spektakularnog događaja“, rekao je Hauser uoči nastupa.

Prije nego što 2CELLOS nastupe uoči finala na pozornicu će stupiti i svjetski poznata pjevačica Dua Lipa koja će izvesti mega popularni hit „New Rules“, a pridružit će joj se i pjevač Sean Paul s kojim je pjevačica snimila pjesmu „No Lie.“

 

 

 

Nakon njihovog nastupa na pozornicu dolaze, u maniri pravih svjetskih zvijezda, 2CELLOS koji će odsvirati himnu Lige prvaka u svojoj jedinstvenoj interpretaciji, dok će u međuvremenu na teren izlaziti igrači Real Madrida i Liverpoola. Te večeri uz dvojac 2CELLOS nastupit će još tri naša igrača – Luka Modrić i Mateo Kovačić kao igrači Real Madrida, ali i Dejan Lovren kao igrač Liverpoola.

Ovaj događaj je iznimno popularan, a ujedno i jedan od najgledaniji, stoga ne propustite finale i nastup naših dečkiju koji će promovirati Hrvatsku na najbolji mogući način!

Mora se priznati, 2CELLOS su najbolji ambasadori svoje zemlje jer ovo je uspjelo samo odabranima.

Bravo !!!!