Vruća ljetna bossa nova noć u Boogaloo uz Nouvelle Vague!

Zamislite vruću ljetnu noć, lagani povjetarac i ispijanje omiljenog pića uz bossa nova obrade vaših najdražih pjesama. Prošlog su vikenda u ovakvoj atmosferi uživali istinski fanovi francuskog benda Nouvelle Vague.

No prije njihovog nastupa zagrijao nas je odlični rock’n’roll bend Markiz svojim hitovima ‘Koga se bojiš’, ‘Grad’, ali ovoga puta u akustičnoj verziji i time su dokazali kako u svakoj verziji mogu zvučati moćno. Bend je prije nekoliko dana predstavio i svoj novi singl ‘Danas se budim’ koji je odlična uvertira u tople ljetne dane.

Nakon Markiza, na scenu su stupili fantastični i savršeno uvježbani Slow Motion Suicide koji su izveli stvari sa svog prvog istoimenog albuma ‘Slow Motion Suicide’ – ‘Revolution’, singl ‘Fool On The Inside’ koji je prije nekoliko dana objavljen u akustičnoj i električnoj verziji te ‘Castaway’ koji je ujedno i njihov prvi singl na albumu. Ovaj bend je potpuno osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni, ali prema reakcijama publike čini se da će se njihovo ime još puno puta spominjati i da ćemo ih viđati na koncertima diljem Hrvatske pa i svijeta.

Slow Motion Suicide

Kada su predgrupe zagrijale publiku na scenu izlaze veličanstveni Nouvelle Vague i još jednom oduševljavaju sve okupljene svojim zavodljivim ritmom izvedbe pjesme ‘I Could be Happy’ s istoimenog albuma koji predstavljaju na ovoj turneji. Tijekom večeri nastavljaju nizati hitove kao što su ‘Blue Monday’, ‘Ever Fallen In Love’, predivna španjolska balada ‘Algo Familiar’, ‘Just Can’t Get Enough’ i publika se prepustila njihovoj čaroliji. Bend je uživao u svakoj odsviranoj noti, a cure su svojim predivnim glasovima zavele cijelu publiku.

Nouvelle Vague

Nakon završetka su se vratili na bis i zajedno s publikom otpjevali pjesme ‘In a Manner of Speaking’ i pjesmu ‘Love Will Tear Us Apart’. Iako su cover bend , donijeli su svježinu na glazbenu scenu i podsjetili su nas na neke velike hitove koje smo možda i zaboravili.

Za kraj večeri pobrinuo se uvijek odlični Ozren Kanceljak koji je okrunio ovu predivnu ljetnu noć prepunu kvalitetne i zanimljive glazbe obradama novovalnih megahitova, kao i pjesmama koje su zvukom vrlo bliske obradama Nouvelle Vaguea.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com