Uskoro kreće američka turneja Zdravka Čolića i bliži se veliki koncert u Areni Varaždin!

Zdravko Čolić, jedan je od onih pjevača koji godinama žari i pali na ovim prostorima, a uskoro će i publika u dalekoj Americi imati priliku čuti neke od najvećih hitova.

Velika američka turneja kreće u rujnu gdje će nastupati u Atlanti, Washingtonu, St Louisu, New Yorku, a početkom listopada ima zakazana još dva koncerta u Detroitu i Chicagu.

Nakon što još jednom oduševi publiku na drugom kraju svijeta, Zdravko je spreman i za veliki glazbeni spektakl 26. listopada u varaždinskoj Areni koji je trenutno i jedini koncert u Hrvatskoj zakazan do kraja godine.

Varaždinska publika s nestrpljenjem očekuje čuti neke od najljepših i najpoznatijih pjesmama kao što su – „Ti si mi u krvi“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Pusti, pusti modu“, „Esma“, „Što ti dadoh“, „Zar se nismo shvatili“, “Ničeg nije bilo između nas“, kao i singl “Ono malo sreće” koji je nedavno i premijerno predstavljen.

Istoimeni singl broji preko 300 000 pregleda u samo tjedan dana. Prati ga i odličan spot koji je spoj retro scenografije i zanimljivih kostima, a nastao je u režiji Aleksandra Kerekeša. Spot je snimljen po uzoru na američki film “Trumanov showu.” Film govori o čovjeku kojemu je cijeli njegov život tajno emitiran na javnoj televiziji, no u spotu “Ono malo sreće” u pitanju je mlada djevojka čiji život i svaki njezin korak prate kamere.

Tekst za pjesmu “Ono malo sreće” napisala je Antonija Šola, koja je zajedno s Ivanom Zakom zaslužna i za glazbu, dok aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš.

Ovaj fantastičan aktualni singl imat ćete priliku poslušati na velikom koncertu u Varaždinu, stoga ne čekajte posljednji trenutak i osigurajte svoje ulaznice već danas na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art

Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin

Ivanec – Kavana Ivana

Novi Marof – Caffe bar Rose

Ludbreg – Caffe bar Rondo

Mursko Središće – Caffe bar Parks

Prelog – City bar

Palovec – Domino bar

Koprivnica – Caffe bar Stefano

BP Petrol

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com