Predstavljeni ovogodišnji članovi žirija Karlovačko RockOff festivala!

U tijeku su pripreme za četvrtu sezonu već poznatog festivala koji potiče i promovira kvalitetne bendove u Hrvatskoj.

Natječaj je započeo 17.ožujka i trajat će sve do 31.svibnja, a bendove koji će nastupiti na Karlovačko RockOff festivalu odabrat će sljedeći članovi žirija: direktor festivala Hrvoje Horvat, Damir Martinović Mrle, Lada Furlan Zaborac (Bambi molesters), Alen Marin (Kojoti) i Denis Mujadžić Denyken (producent).

Karlovačko RockOff festival smatra se jednim od najboljih glazbenih festivala koji svojim programom daje glazbenicima mogućnost da se prezentiraju na najbolji mogući način kao i dodatnu afirmaciju kroz koncerte, medije te radijski i televizijski eter.

Na Karlovačko RockOff festivalu mogu sudjelovati svi bendovi, bez obzira na broj objavljenih singlova ili albuma. Mogu se prijaviti predstavnici različitih stilova i žanrova: od rocka, popa, rapa, heavy metala i elektronike do kantautora, indie i etno zvukova. Na festivalu sudjeluje 16 bendova a sastoji se od 4 finalne večeri te superfinala.

Utemeljitelj Karlovačko Rockoff festivala je Hrvatsko društvo skladatelja, a od 2016. godine organizaciju festivala preuzima Unison, uz podršku Karlovačkog kao generalnog sponzora.

Više o prijavama na priloženom linku: http://karlovacko-rockoff.com/index.php

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com