MIA NEGOVETIĆ pjesmom ‘Bajka’ ostvarila novu suradnju !

Mia Negovetić u novoj pjesmi ‘Bajka’ pjeva o sreći, ljubavi i svijetu u kojem nema razloga za tugu. Pjesma je to koja je posebno napisana za humanitarnu akciju ‘Sve za našu djecu’ čiji je cilj prikupljanje sredstava za uređenje prostora i opremanje čekaonice Dnevne bolnice Odjela za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Kantrida.

U aranžmanu Olje Dešića nastala je pjesma koja je zaživjela zahvaljujući odličnom glasu talentirane Mije, a za glazbu i tekst pobrinuo se Sandro Bastiančić.

 

Autor glazbe i teksta Sandro Bastiančić istaknuo je kako je i sama suradnja s Mijom bila prava bajka koja je nastala zahvaljujući ljudima velikog srca koji su pookrenuli ovu humanitarnu priču, ali i zajedničku suradnju na novoj Mijinoj pjesmi te ne krije uzbuđenje kako je upravo on autor iste.

”Mene su vidjeli kao autora pjesme, a kao izvođača čuli su samo Miju Negovetić. Moja je velika sreća što je Mia prihvatila pjesmu i dala joj poseban ton i prekrasnu boju. Zahvalan sam Olji Dešiću, genijalnom aranžeru i producentu, naravno i cijeloj obitelji Negovetić koja u svakom trenutku povlači najbolje poteze za Miju i za opće dobro.” – istaknuo je Sandro Bastiančić.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com