Povratak Pirata i Tragova na ljestvicu HRTOP40!

Nakon što članovi benda Pirati zabilježili najviši ulazak na ljestvici HRTOP40 u nešto manje od mjesec dana od emitiranja i predstavljanja pjesme „Godina za godinom“, ovaj istoimeni singl ponovno bilježi uspjeh na ljestvici.

Pjesma je odlično primljena kod publike, a ovi mladi dečki su još jednom pokazali kako se trud i rad uvijek isplati.

„Ne može biti bolje!! Singl ide nekim svojim prirodnim tijekom, a mi smo jako zadovoljni s airplayom i ništa ne bismo mijenjali. Želimo da pjesma i dalje pronalazi put do ljudi“, komentirali su dečki iz grupe Pirati.

Podsjetimo, pjesma „Godina za godinom“ je nastala u suradnji s Denisom Dumančićem koji je autor pjesme, tekst potpisuje Fayo, aranžman Denis Dumančić i Luka Kovačić. Spot je nastao pod producentskom palicom Igora Kolareca, produkciju su radili Luka Kovačić i Siniša Dorontić, a predivni kadrovi spota snimani su u Sisku i u Budimpešti.

 

 

Još jedan singl bilježi povratak na ljestvicu HRTOP40, a autor je već spomenuti Denis Dumančić. Naime, singl „Ljubav za jednu noć“ grupe Tragovi odlično je primljen od strane publike pa je tako ponovno pronašao put kako do radijskih etera, tako i do top-liste.

Svoje oduševljenje nisu krili ni dečki iz grupe Tragovi: „Odličan je osjećaj imati jedan od najemitiranijih singlova i nalaziti se u tom društvu. Zaista smo sretni što je pjesma „Ljubav za jednu noć“ pronašala put do publike i nadamo se da će i ubuduće tako biti.“

 

 

Ovaj mladi sastav iz Koprivnice je zabilježio uspjeh i sa svojim prošlim singlom „Sve na ljubav miriše“ te su čak 12 tjedana bili jedan od najemitiranijih pjesama na listi HRTOP40.

Novi singl ”Ljubav za jednu noć” potpisuju Denis Dumančić, Antonija Šola i Branimir Mihaljević. Spot je sniman na dvije lokacije – dvorac Trakošćan i dvorac Mirne Flogel Mršić u Sv.Križu Začretje, a redatelj spota je Vedad Jašarević.

Iskrene čestitke dečkima i želimo im još puno uspjeha u daljnjoj karijeri!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com