Odličan singl „Sve na ljubav miriše“ Denisa Dumančića i Tragova ušao u Top40!

Tragovi, mladi sastav iz Koprivnice, nakon dvije godine marljivog rada i suradnje s Denisom Dumančićem, a vrlo brzo nakon predstavljanja svog prvog singla – ‘Sve na ljubav miriše’, ostvarili su prvi uspjeh.
Ovaj fantastičan bend u manje od mjesec dana od premijere pjesme “Sve na ljubav miriše“ našao se na top-listi radijskog emitiranja HR top 40. Svakog tjedna Hrvatska diskografska udruga objavljuje podatke o najemitiranijim pjesmama s preko 130 lokalnih, regionalnih i nacionalnih radio postaja u državi.

Pjesmu je snimao, režirao i montirao Dario Lepoglavec, dok su za scenarij zaslužni Dario Horvatić kao i Denis Dumančić. U spotu su glumile Dijana Lukunić i Zorica Dumančić.
Dečki iz benda su jako zadovoljni ovom suradnjom.
– Naš prvi singl ‘Sve na ljubav miriše’ početak je glazbene suradnje s Denisom Dumančićem. Riječ je o veseloj pop pjesmi te smo uvjereni da će ju publika dobro prihvatiti.  – poručuju Tragovi.

Riječ je o peteročlanom sastavu kojeg čine Mihael Bogčev (vokal), Dejan Petričević (solo gitara/back vokal), Dario Horvatić (bas/back vokal), Dominik Šikulec (klavijature/back vokal) i Kristijan Petrikovski (bubnjevi).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com