Novi singl „Hrabro srce“ grupe Leteći odred nalazi se na Hr Top 40!

Ako još niste imali priliku poslušati novi singl grupe Leteći odred „Hrabro srce“ pravo je vrijeme za to!

 

 

Ova pjesma je posebna iz više razloga, a njezinu jedinstvenost prepoznali su kako obožavatelji, tako i radijski urednici pa je upravo iz tog razloga pronašla put do liste najemitiranijih singlova u Hrvatskoj.

U fantastičnom spotu “Hrabro srce” ispričana je priča susreta majke s mladićem kojemu je transplantirano srce njezinog sina. Vrlo emotivan spot čija će vam radnja sigurno izmamiti suze. Cilj ove pjesme je inspirirati i potaknuti mnoge ljude na još veću solidarnost, ali ih i navesti da se dodatno informiraju o tome kako doniranjem organa nekome mogu spasiti život.

Dečki iz Letećeg odreda su stupili u kontakt i s udrugom “Veliko srce malom srcu” kako bi uz njihovu pomoć podignuli svijest o važnosti doniranja te skrenuli pozornost na ovaj važan javnozdravstveni problem. U RH ima preko 10 000 djece sa srčanim bolestima.

Autor glazbe i teksta je Denis Dumančić, a za aranžman je zaslužan Igor Ivanović.

Vrlo emotivne kadrove je zabilježio Marko Zeljković Zelja, a u spotu glume Pavle Matuško kojeg možete pratiti na HBO-u u seriji “Uspjeh” i glumica Dora Polić Vitez koju pamtimo po ulozi blagajnice iz kultnog filma “Blagajnica hoće ići na more.”

Poslušajte i pogledajte spot „Hrabro srce“ koji će vas sigurno zaintrigirati i potaknuti na razmišljanje!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com