Najveći skok na HRTOP40 za „Hrabro srce“ Letećeg odreda!

Još jedan uspješan početak tjedna za grupu Leteći odred. Nakon što su prošlog tjedna ušli na listu najemitiranijih singlova HR Top 40, dečki su ovoga tjedna upisali najveći skok na ljestvici.

Pjesma „Hrabro srce“ hrabro korača prema samom vrhu liste, a kako i ne bi kad je uz predivne stihove i glazbu, snimljen i spot s jako zanimljivom i emotivnom pričom koja čovjeka potiče na razmišljanje.

Cilj ove pjesme je inspirirati i potaknuti mnoge ljude na još veću solidarnost, ali ih i navesti da se dodatno informiraju o tome kako doniranjem organa nekome mogu spasiti život. Dodatna vrijednost ove pjesme krije se u jednoj novoj suradnji dečkiju iz Letećeg odreda s Udrugom „Veliko srce malom srcu“ kako bi uz njihovu pomoć podignuli svijest o važnosti doniranja te skrenuli pozornost na ovaj važan javnozdravstveni problem. U RH ima preko 10 000 djece sa srčanim bolestima.

Autor glazbe i teksta je Denis Dumančić, dok je na aranžmanu radio Igor Ivanović. Za snažne i upečatljive kadrove u spotu pobrinuo se Marko Zeljković Zelja.

Spot je u samo dva tjedna pregledan preko 50.000 puta, a znamo i zašto! Tko još nije imao priliku poslušati pjesmu i pogledati spot, pravo je vrijeme za to!

 

 

Na samom kraju možemo reći da obavezno poslušate „Hrabro srce“ i da pogledate spot koji priča predivnu priču!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com