Koncert Djevojačkog zbora Mozartine u Novom Marofu – vidimo se!

Samo nas nekoliko dana dijeli od još jednog koncerta Djevojačkog zbora Mozartine koji će se održati u subotu 30. ožujka u Kulturnom centru Ivan Rabuzin u 19.00 sati u Novom Marofu.

Uvjereni smo da će vas zborašice svojim uvijek energičnim nastupom još jednom podsjetiti zašto je glazba važna u životu.
Ulaz na koncert je besplatan stoga dođite u što većem broju i prepustite se valovima predivnih melodija koje će vam Djevojački zbor izvesti.

 

Nastup u Novom Marofu je lagana uvertira u ono što nas još čeka s Pjevačkim studijom Mozartine, a pripremili su nam puno toga. Koncert u Novom Marofu će se održati u sklopu njihove slavljeničke turneje povodom 20 godina djelovanja Pjevačkog studija Mozartine.

Tijekom koncerta djevojke će izvesti neka od najljepših djela Debussyja, Straussa, Hatzea, Fia, Žganca, Cossetta, Mokranjca, Mozarta i mnogih drugih pod vodstvom dirigentice Ive Majcenić i uz klavirsku pratnju Lorene Deidde.

Djevojački zbor Mozartine radi punom parom te se ujedno priprema i za sljedeći nastup u sklopu europske turneje gdje će održati koncerte u dva Nizozemska grada – Amsterdamu i Rotterdamu 13. i 14. travnja. Ove neumorne pjevačice se nakon toga pripremaju za veliki broj nastupa koji ih očekuju Hrvatskoj – desetak koncerata u gradovima diljem Lijepe naše, ljetni koncert u Hrvatskom glazbenom zavodu, a kao kruna nastupa čeka ih veliki slavljenički koncert u velikoj dvorani Lisinski 15.
listopada.

Ne propustite priliku poslušati Djevojački zbor Mozartine uživo!

Potražite ih na nekim od navedenih lokacija i pratite gdje je njihov sljedeći nastup jer možda su već sutra u vašem gradu!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com