‘Moja Emilija’, ljubavna priča u izdanju Davora Radolfija

Izvor Oreb i supruga Emilija Karlavaris glavni su protagonisti u spotu ‘Moja Emilija’ Davora Radolfija.

Ljubavnu priču jednog od najpoznatijih hrvatskih slikara, kipara i pjesnika, Izvora Oreba te njegove supruge Emilije Karlavaris, akademske slikarice i kiparice poznate po vrsnim minijaturama, ponovo je otpjevao Davor Radolfi u pjesmi “Moja Emilija”.

 

 

Jednu od najljepših ljubavnih pjesama uglazbio je veliki Zdenko Runjić na stihove Izvora Oreba koji ih je posvetio svojoj supruzi. Njihova iskrenost i ljubav kojom oplemenjuju svoj život u kojem stvaraju remek-djela inspirativna je bila i za Davora Radolfija koji je u aranžmanu Tomislava Modrića pjesmi udahnuo novi život.

“Kroz godine druženja s kiparom, slikarom i pjesnikom Izvorom Orebom i njegovim suprugom Emilijom Karlavalis, kiparicom, došao sam na ideju da snimim i obradim pjesmu ‘Moja Emilija’ na svoj način. Pjesma je aranžirana u latino mediteranskom stilu u kojoj je zadržana romantična nota. U pjesmi je svoj glazbeni doprinos dao naš poznati jazz glazbenik i multiinstrumentalista Elvis Stanić. Tekst pjesme posvećen je velikoj ljubavi Izvora i Emilije”, objasnio je Radolfi.

Videospot za “Moja Emilija” scenaristički i redateljski su oblikovali Lea Radolfi i Ivan Godina, a u njemu pored Izvora Oreba i Emilije Karlavaris, glume Petra Gojak i Vlatko Dešković.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com