Mlada Riječanka Medea u pobjedničkom timu!

Nakon što je nedavno predstavila svoj novi singl „Stranci u našoj sudbini“ mlada glazbenica Medea nastavila je uspješan niz glazbenih postignuća.

Posljednjih nekoliko dana u centru pozornosti je ovogodišnja Dora na kojoj je pobjedu odnio popularni pjevač Damir Kedžo. Osim što se priča o njegovim perfektnim glasovnim sposobnostima, u medijima se pisalo i o savršeno uvježbanim i vokalno moćnim pratećim vokalima.

Jedan od spomenutih pratećih vokala je upravo Medea, mlada Riječanka koja je na odličnom putu ka ostvarenju svojih želja.

Ranije su Medea i Damir Kedžo snimili zajednički duet „Ne mogu iz dana u noć“, a na ovogodišnjoj Dori su još jednom pokazali kako zvuči kada zajedničkim snagama izvedu vokalno zahtjevnu pobjedničku pjesmu „Divlji vjetre.“ Medea nije krila svoje oduševljenje:

“Nakon dueta sa Damirom Kedžom, dobila sam priliku opet surađivati s njim, biti dio njegovog tima ovaj put kao jedna od njegovih pratećih vokala za pjesmu “Divlji vjetre” pobjedničkom pjesmom ovogodišnje Dore, kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Rotterdamu. Za mene, kao jednu 17-godišnjakinju je to iskustvo bilo ne samo velika čast i neopisivo zadovoljstvo već i veliki vjetar u leđa za moje nove projekte na glazbenoj sceni. I ovim se putem želim zahvaliti Damiru i njegovom timu na ukazanoj prilici i povjerenju.”

Podsjećamo kako je ova mlada glazbenica nedavno predstavila svoju novu pjesmu „Stranci u našoj sudbini“ čiju je glazbu radio Marko Tomasović, tekst je pisao Nikola Belčić, dok je na aranžmanu i produkciji radio Ivan Popeskić koji joj ujedno pomaže sa savjetima, ali i oko interpretacije pjesme te zajedno promišljaju o tome kako će pjesma zvučati u finalnoj verziji.

 

 

Medea je mlada i iznimno talentirana sedamnaestogodišnja glazbenica iz Rijeke koja pohađa glazbenu školu od svoje devete godine jer kako kaže glazba je sastavni dio njezina života: “Sigurna sam da je glazba moj životni put i želim se u tom smjeru i školovati i usavršavati i time si omogućiti širi spektar izbora u glazbenom svijetu.”

Medea je debitirala 2018. godine na festivalu Večer dalmatinske šansone u Šibeniku, a prošle je godine sudjelovala i na festivalu Melodije Istre i Kvarnera gdje odnosi nagradu za najboljeg debitanta.

Ova svestrana glazbenica je nastupila i na Festivalu kajkavskih popevki u Krapini što joj predstavljalo veliki izazov s obzirom da joj je kajkavsko narječje potpuno strano.

Ako još niste imali priliku poslušati njezin novi singl „Stranci u našoj sudbini“ mislimo da je pravo vrijeme za čuti predivan i moćan vokal glazbenice čije vrijeme kako se čini tek stiže!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com