Marko Košutić otkrio kakav je s onom s kojom život dijeli

Pjevač prepoznatljivog vokala Marko Košutić, publici predstavlja novu pjesmu naziva – ‘S kojom život dijelim’, autora Miroslava Lesića Lesique.

– Pjesma govori o ljubavi prema ženi i zahvalnosti na zajedničkom životu, ljepoti ljubavi između žene i muškarca. – rekao je Marko koji i u privatnom životu ne krije koliko je zahvalan na ljubavi koju ima sa svojom suprugom.

 

 

Iako rođen u Zagrebu, ali već dugi niz godina s adresom u Koprivnici, spot je ipak sniman u Zagrebu jer kroz pjesmu htio se prisjetiti svojih romantičnih trenutaka na tim lokacijama kako bi što uvjerljivije mogao spojiti video s pjesmom.
– Pjesma je pozitivne energije i vedrog ritma. Za mene otpjevati pjesmu koju nisam skladao je bio veliki izazov pogotovo jer je energična i dinamična, ali čim sam je čuo osjetio sam da je baš mene čekala. Glazba je ono što me je osvojilo na prvo slušanje! – dodao je Marko.

A da zaista nema problema s pjevanjem ikakvih žanrova dokazao je tijekom svoje dugogodišnje glazbene karijere, gdje je kao prateći vokal surađivao s mnogim raznim glazbenicima i izvođačima u cijeloj regiji. Kao solista nastupio je na brojnim festivalima, surađivao s Tamburaškim orkestrom HRT-a i dirigentom Sinišom Leopoldom, s kojim je snimio i nekoliko legendarnih starogradskih pjesama. Surađivao s producentom Nikšom Bratošem, snimao prateće vokale za mnoge naše poznate izvođače, poput Tonija Cetinskog, Gorana Karana, Zdravka Čolića, Kemala Montena, Zlatne Dukate, Kiću Slabinca te svoj glas dalje razvijao i usavršavao na Masterclassu by J. Houdek.

Također je zanimljiva informacija kako je autor pjesme ‘Podravina moja spi’, s Porinom nagrađenog albuma ‘Izmiješane boje’, Ivane Vrdoljak Vanne.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com