Leteći odred i Mejaši osvajaju hrvatske top liste!

Nakon što su osvojili publiku svojim aktualnim singlovima – “Još jednom me spasi” i “Ja još mogu”, Leteći odred i Mejaši nastavljaju nizati uspjehe.

Ovoga su se tjedna tako oba benda našla na top 20 najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj.

Autor glazbe ova dva fantastična singla je Denis Dumančić, dok je za tekstove zaslužan Fayo.
Za pjesmu „Još jednom me spasi“ Igor Ivanović je radio aranžman dok su Branimir Mihaljević i Denis Dumančić radili na aranžmanu pjesme „Ja još mogu.“

Aktualni singl Letećeg odreda „Još jednom me spasi“ progovara o temi koja je svuda oko nas – o ljubavi.
Ljubav nas pokreće, ona nas inspirira i uvijek je vrijedna da se za nju trudimo i borimo.

To su prepoznali i radijski urednici pa su se dečki iz Letećeg odreda s ovim singlom našli i na nacionalnoj listi HR Top 40 posljednjeg tjedna.

Odlične kadrove u spotu zabilježio je Marko Zeljković – Zelja koji je s dečkima odabrao i iznimno zanimljivu lokaciju – kamenolom u Zaprešiću pa se tako uzavrela atmosfera osjetila prilikom snimanja spota koji možete pogledati u nastavku, ako još niste to učinili…

 

 

Popularni tamburaši u starkama – Mejaši sa svojim aktualnim singlom „Ja još mogu“ opisuju lude ljetne dane i noći, a i spot dočarava taj ljetni štih.

Sniman je na prekrasnim lokacijama čarobnog grada Primoštena gdje su dečki proveli dva dana u društvu glavne glumice Ane Friščić dok je iza kamere stajao režiser Petar Begović.

Dečki kažu kako je ovo vesela ljetna pjesma baš u stilu Mejaša – pjesma uz koju će slaviti, piti i ljubiti, a sutra opet nastaviti. Bržeg je ritma tako da smo sigurni da će Mejaši sa svojim aktualnim singlom rasplesati publiku koja se naviknula na pravu feštu i tulum do jutarnjih sati!

 

 

Poslušajte ova dva fantastična singla koja su osvojila radijske etere, a sigurni smo kako će se ovoga ljeta naći i na vašoj glazbenoj listi!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com