Grupa Best predstavlja spot za novi singl „Mornar bez sriće!“ i slavi uz čestitke poznatih kolega

Splitska grupa Best ovih dana je završila snimanje spota za pjesmu „Mornar bez sriće“ koja se nalazi na njihovom albumu “Jasno k’o dan.”

 

Glazbu i tekst za aktualni singl potpisuju Darko Bakić i Igor Ivanović, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.
Za kadrove spota koji prikazuju predivni Split i otok Čiovo zaslužni su redatelji Dragan Novaković i Bruno Bilonić. Glavna uloga u spotu je pripala proslavljenoj i lijepoj splitskoj fotografkinji Sonji Dvornik. S obzirom na to da je Sonja dugogodišnja inspicijentica u HNK Split, gluma joj nije strana te je dokazala ulogom u ovom spotu da bi mogla i u glumačke vode.

Dečki neumorno rade na novim stvarima, a na svojem albumu ih predstavljaju deset od kojih je za osam zaslužan uvijek odličan Miro Buljan, a dok preostale dvije potpisuje Darko Bakić.

Splitska grupa Best je nakon četiri godine rada završila svoj prvi album pod nazivom “Jasno k’o dan.”, a s istoimenom pjesmom su nastupili na Splitskom festivalu 2017. godine.

Dečki su jako zadovoljni rezultatom rada na albumu: “Ovaj album je nagrada za naš trud i upornost. Još jednom se želim zahvaliti Miru Buljanu koji je autor skoro svih pjesama. Rad s njim je jedno veliko iskustvo. Ne smijem izostaviti Darka Bakić i Lea Škaru. Oni su prije svega naši prijatelji pa tek onda suradnici.” – rekao je Cliff, bubnjar benda. Svoje oduševljenje nije krio ni Marino, pjevač benda: “Napokon smo završili naš prvi album. Uistinu smo se trudili i jako puno kilometara stoji iza ovog albuma. Radimo punom parom na novim pjesmama, neke od njih sam ja napisao. Jedva čekam da ugledaju svjetlo dana na drugom albumu.”

Kao i svim glazbenicima, i njima je jako bitna podrška kolega: „Voljeli bismo se zahvaliti još nekim autorima koji su nam pomogli u realizaciji ovog albuma jer bez njih to ne bi bilo to; Neno Ninčević, Krešo Bengalka, Rok Lunaček, Leo Škaro i naravno Nataliji Verboten s kojom smo snimili duet na slovenskom jeziku ‘Čaša vina’.”

 

Brojni kolege pjevači čestitali su grupi Best !

 

Poslušajte njihov aktualni singl „Mornar bez sriće“ i pogledajte predivne kadrove zabilježene u najlipšem gradu na svitu!

Grupu Best pratite na njihovom facebooku

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com