CRVENA JABUKA koncert na kojem će na Valentinovo Arena Zagreb pjevati ljubavne hitove

Crvena Jabuka već pri samoj najavi svog velikog koncerta na samo Valentinovo, koji će se održati u Areni Zagreb, ostala je ugodno iznenađena.
U samo nekoliko dana planule su sve VIP ulaznice.
Iako su svjesni kakvu vojsku obožavatelja imaju i činjenice da su se generacije zaljubljivale upravo uz njihove stihove pjesama i njih je brzina rasprodanih ulaznica iznenadila.

– Da, ispada da se dugo čekalo na ovaj koncert, ali prije kad smo htjeli onda nije bilo termina, a i obujam posla je uvijek bio takav da nismo stizali. Ali nije nikad kasno, za pravi stvar je uvijek pravo vrijeme pa tako i za ovaj koncert u Areni Zagreb. Sada je pravo vrijeme. Ljubav treba slaviti ne samo jedan dan, nego 365 dana u godini. – rekao je Žera povodom koncerta

Radi velikog interesa, organizatori su odlučili pustiti dodatni kontingent VIP ulaznica koji je danas pušten u prodaju.

Tamo gdje ljubav počinje službeni je naziv njihovog koncerta koji će se održati u Areni Zagreb, na samo Valentinovo, 14.2.2023., a kojim će Žera i Jabuka proslaviti svojih 38 godina karijere.

– To je na papiru stvarno puno. Mi smo to stvarno krenuli dječački, u to doba, 80-ih. Nama je bilo bitno da prva ploča izađe. To se valjda zvijezda poklope, nema recepta što je hit, sve ti je kako te nebo pogled.’ – dodaje Žera.

Vrijeme je darivanja, a imali boljeg poklona od ulaznica Crvene Jabuke ispod bora, jer ljubav se pokazuje malim sitnicama pažnje.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com