Vrijeme je darivanja, a mi darujemo odvažne !

Ova godina bila je po mnogočemu posebna, ali ne postoji riječ kojom bi opisala to ‘posebna’…u najmanju ruku. Bila je uspješna, možda čak i više nego što sam planirala jer planirala sam samo jedno, a kako to ide, očito sam ostvarivši to jedno, sa sobom povukla i sve ostalo dobro koje je uslijedilo nakon toga.

Kako zračiš, tako i privlačiš !

Ima nešto u tome jer sada kada razmislim, upravo mi se to provlačilo tijekom cijele ove godine, a zračila sam, o znam da jesam ?
Osim tog mog jedinog plana ove godine (postala sam majka !) i agencija je ostvarila mnogo novih projekata, divnih suradnji, novostečenih prijatelja, a iza nas ostavila nekoliko tisuća i tisuća i tisuća zadovoljnih ljudi, publike, korisnika, koje smo uspjeli razveseliti, nasmijati, napraviti još uspješnijima nego što su bili do sada, usmjeriti i napraviti puno toga lijepog, ali i dogovorili nekoliko projekata kojima se posebno veselim sljedećoj godini.

Priveli smo kraju jedinstvenu hrvatsku turneju Parnog valjka ‘2u1’, hrvatskom turnejom Audicija nasmijali više od nekoliko desetaka tisuća ljudi, družili se s Balaševićem na koncertu u Opatiji, a to ponavljamo i 26.12. u Areni Zagreb, pratimo rasprodanu europsku turneju 2CELLOS u stopu i pozivamo Vas da ne propustite njihova dva velika koncerta u Hrvatskoj, u Spaladium Splitu i Areni Zagreb i još puno toga. Svaki projekt nas je dodatno oplemenio, u svakom smo posebno uživali i jedva čekamo nove.

2Rare Design me razmazio !

 

2Rare Design - Lida

 

Osobno, razveselilo me i to što sam ove godine postala zaštitno lice modnog brenda 2Rare Design, brenda koji je nastao iz dugogodišnjeg prijateljstva dvoje kulturnjaka, kreativaca iz Zadra – Frane Šunića i Nene Ninčević Mandić. Tako divni ljudi, predivnih ideja, još ljepših, unikatnih nakita, učinili su da se osjećam baš kao što to kaže i njihov slogan – feel unique. Nakit od aluminija i bakra, tako originalan i poseban, tako jednostavan a opet moćan i efektan. Tim nakitom ovaj uspješni dvojac obraća se ženi odvažnog karaktera koja će znati nositi upravo njihove ideje, a naravno da laska da su takvu ženu pronašli u meni.

 

foto: Vedran Sitnica

Ja sam se odmah zaljubila u njihov bakar i ovu čuturicu torbicu o kojoj se pričalo cijelog ljeta, a koju su pohvalili i mnogi modni kritičari.
Haha biti odvažna s čutiricom, ne može to baš svatko 😉

 

2Rare Design - Lida

 

Unikatni hand made nakit i modni dodaci ovog branda, koji moderni dizajn kombiniraju s prepoznatljivim autohtonim predznakom, po mnogo čemu su drukčiji od svega što imamo prilike vidjeti. Sav nakit, od ogrlica, kravata i naušnica preko narukvica i torbica izrađuju se od aluminija i bakra pod sloganom “Feel unique”. Nakit koji su do sada predstavili nosi se po cijelom svijetu, od Kanade do Australije i dalekog Bangkoka.

Upečatljivi komadi nakita… Ovo je nakit za odvažne žene koje žele biti drugačije, bez obzira na godine. Inspiraciju pronalaze svugdje oko sebe; u životnim iskustvima, glazbi, prirodi, umjetnosti, kulturnoj baštini. I to se doslovno može vidjeti u baš svakom komadu koji osmisle i naprave.

 

2Rare Design

Vrijeme je darivanja pa i mi darujemo Vas !

Zaslužili ste ?
Poklanjamo Vam ove predivne naušnice, iz nove kolekcije aluminija, a darujemo one žene koje su odvažne i one koje se tako osjećaju, ali pozivamo i muškarce da se uključe u nagradnu igru i daruju svoje posebne i odvažne bolje polovice. Znamo da se nalaze pored vas ?

Sudjelovati mogu jedino osobe s područja Hrvatske, a ipak trebate nešto napraviti ?

Pravila:
1. Lajkate službene Facebook stranice 2Rare Design i Facebook stranicu Hamar Media (naravno ako već niste)
2. Lajkate ovu objavu
3. Podijelite objavu na Vašem zidu (treba biti na public)
4. Osoba s najvećim brojem lajkova osvaja nagradu

 

2Rare Design

 

Jednostavno, zar ne?!
Nagradna igra počinje SADA, a traje do 17.12.2017.

Sretno svima koliko vas ima – osjećajte se unique, budite posebni i odvažni !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com