Feel unique !

Dogodi se rijetko da te posao poveže s nekim osobama na malo drugačiji način osim samo ‘službenog’, a kada se to dogodi onda je to svakako nešto što treba njegovati i zadržati.

Jedna od novijih suradnji koju smo ostvarili je s modnim brendom 2RARE Design.
Radi se o posebnom, inovativnom i unikatnom nakitu i ostalim modnim dodacima za žene odvažnog karaktera. Brend kao ideja nastala je iz dugogodišnjeg prijateljstva dvoje kulturnjaka – kreativaca iz Zadra, Frane Šunića i Nene Ninčević Mandić. Frane Šunić je nagrađeni umjetnik i kreativac za inovativne proizvode u Zadru. Dvojac čija mašta može svašta i čija kreativna sinergija stvara nove, izazovne modne dodatke.

Radi se o predivnom nakitu od bakra i aluminija koji se kombinira s modernim dizajnom te suvremene i tradicionalne tehnike, a priznajem da sam se kao brineta odmah zaljubila u sve što su napravili od bakra 🙂

To je jedna od novijih suradnji kojoj se kao svaka žena posebno veselim, a i guštam jer se radi o divnim ljudima koji to rade iz ljubavi, a pri tom im ideja ne nedostaje. Jako mi je drago što su u meni prepoznali tu ženu odvažnog karaktera te odabrali da budem njihovo zaštitno lice. Na suradnju sam pristala jer za svoj brend koriste ključne riječi poput – odvažna, posebna, odlučna, odvažno, unikatno, kreativno, izazov, sve ono na čemu ja temeljim svoj posao. Tako da to je bio idealan spoj.

Lida Hamar Paladin 2Rare Design

U poslu svakodnevno upoznam jako puno različitih ljudi, neki samo prođu kroz dan, kroz posao, kroz pojedine projekte, s nekima se nastavi suradnja na duži period,
a ima i onih situacija kada se već nakon jednog uspostavljenog kontakta osjetiš – unique.

Znam što želim, čemu težim i uvijek sama sebi postavljam neke nove izazove, a između ostalog posao mi je da otkrivam tuđe talente i da im pomognem usmjeriti ih kako bi se mogli razvijati u onome što najbolje znaju. Divno mi je kada otkrijem ljude, slične sebi i uvijek ću takvima dati podršku i uvijek ću takvima biti vjetar u leđa, kojeg smo svi tu i tamo nekad zatrebali.

Lida Hamar Paladin 2Rare Design

Upravo mi se to dogodilo prije nekog vremena, kada sam igrom slučaja ostvarila suradnju s Nenom, ženskim duom ovog kreativnog tima. Nena, ambiciozna, komunikativna, puna ideja i želje za radom, žena koja pršti od ideja i koja želi razvijati svoj brend.

To podržavam ! Za to uvijek navijam !

Moraš se dati sto posto u sve što voliš i radiš. Nije dovoljno ništa manje od toga jer uvijek ima boljih i uvijek će biti onih boljih.

Već nakon nekoliko razgovora shvatila sam da i brend 2RARE Design nastaje iz zdravih temelja, s entuzijazmom i da imaju jasno postavljene svoje ciljeve.
Oni ne razmišljaju na način ‘u hodu ćemo’, ‘ajmo probati’…

Volimo svoj posao, budimo se i legnemo s novim idejama, veseli nas njihova realizacija i trudimo se maksimalno uživati u realizaciji te kreativnosti koju putem osmislimo.

Najbitnije od svega – ništa nam nije teško !

Iako mi ovo nije prva kampanja u kojoj sam osobno sudjelovala, ovo je kampanja koja me posebno veseli.
Zato se s ponosom mogu pohvaliti kako sam postala zaštitno lice brenda ručno izrađenog nakita od bakra i aluminija, naziva 2RARE Design

Hvala na ukazanom povjerenju i drago mi je da sam upravo ja Vaš vjetar u leđa…i zato za kraj baš kao što kaže njihov slogan – Feel unique !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com