Zdravko Čolić uskoro na Opatijskoj pozornici, 18.7.2020.

Još krajem prošle godine smo najavljivali koncert jedne od najvećih zvijezda na ovim prostorima – Zdravka Čolića, a sada vam sa zadovoljstvom i potvrđujemo kako će se koncert održati 18. srpnja u suradnji s Festivalom Opatija na Ljetnoj pozornici kako je i ranije najavljeno.

Nakon što nas je ova cijela situacija potresla i zatvorila nas u domove na neko vrijeme, pravo je vrijeme za opuštanje na otvorenom nebu ljetne pozornice i uživanje u nekim od najljepših pjesmama glazbenika koji je zadužio regionalnu scenu svojim moćnim vokalom.

U prošloj je godini Zdravko Čolić čak šest puta rasprodao beogradsku Stark Arenu i jedini je izvođač u regiji kojemu je to prošlo za rukom.

Publika diljem Hrvatske s nestrpljenjem iščekuje odličan koncert i vrhunsku zabavu, a poznavajući nastupe Zdravka Čolića, mislimo kako je upravo on pozitivna doza energije kojoj publici sada najviše treba i svjetlo na kraju tunela nakon cijele situacije koja nas je pogodila.

Na svojim prošlogodišnjim koncertima publika je nošena fantastičnom energijom glazbenika pjevala u glas sve njegove najpoznatije pjesme kao što su „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima“, „Ti si mi u krvi“, „Merak mi je“ i mnogi druge.

Poznato je kako Zdravko Čolić osvaja srca svih generacija, a žene su posebno osjetljive na njegov šarm, stas i glas!

Svaki njegov koncert bude rasprodan, a nije ni čudo kada se svaki put pobrine za odličnu atmosferu i još bolju interakciju s publikom.

Prava je prilika za podsjetiti se zašto je Zdravko Čolić jedan od najslušanijih i najdugovječnijih glazbenika na ovim prostorima.

Nastup u Opatiji kuca na vratima, a vi se pobrinite za svoje ulaznice na vrijeme te ih osigurajte putem sustava Eventim.

Koncert će biti održan u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com