Zdravko Čolić konačno sa svojom publikom na velikim koncertima !

Zdravko Čolić konačno sa svojom publikom na velikim koncertima
23.4.2022., Koprivnica
16.7.2022., Ljetna pozornica, Opatija

Čini se da ona stara ‘tko čeka taj i dočeka’ sada više nego ikad ima smisla i još veće značenje.
Zdravko Čolić i njegova publika konačno su dočekali svoje druženje na velikim koncertima koje im priprema jedna od najvećih zvijezda na ovim prostorima.

S velikim veseljem najavljujemo prvi datum 23.4.2022., Koprivnica (Školsko sportska dvorana Josip Samaržija – Bepo) i 16.7.2022. Ljetna pozornica Opatija, u suradnji s Festivalom Opatija na Ljetnoj pozornici kako je i ranije najavljeno.

Čolićevi koncerti osim po detaljno složenoj produkciji, velikom broju njegovih hitova, nenadmašivoj energiji pjevača, poznati su i po tome što su danima prije rasprodani.

I baš to nam svima treba – koncerti Zdravka Čolića !

Vrijeme je da se malo opustimo, oslobodimo stresa, negativnih vijesti i bar na njegovom koncertu malo odmorimo, napunimo dušu i uživamo u nekim od najljepših pjesmama glazbenika koji je zadužio regionalnu scenu svojim moćnim vokalom.

Podsjetimo i na to kako je Zdravko Čolić prije dvije godine čak šest puta rasprodao beogradsku Stark Arenu i jedini je izvođač u regiji kojemu je to prošlo za rukom. Publika diljem Hrvatske s nestrpljenjem iščekuje odličan koncert i vrhunsku zabavu, a poznavajući nastupe Zdravka Čolića, mislimo kako je upravo on pozitivna doza energije kojoj publici sada najviše treba.

Na svojim prošlogodišnjim koncertima publika je nošena fantastičnom energijom glazbenika pjevala u glas sve njegove najpoznatije pjesme kao što su „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima“, „Ti si mi u krvi“, „Merak mi je“ i mnogi druge.

Poznato je kako Zdravko Čolić osvaja srca svih generacija, a žene su posebno osjetljive na njegov šarm, stas i glas!

Prava je prilika za podsjetiti se zašto je Zdravko Čolić jedan od najslušanijih i najdugovječnijih glazbenika na ovim prostorima.

Ulaznice za koncert u Opatiji nalaze se u prodaji preko sustava Eventim
a na istom mjestu DANAS OD 12 SATI moći će te kupiti i ulaznice za koncert u Koprivnici.

 

 

Napomena !
Ulaznice koje su kupljenje za koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji, a koje su se odnosile na termin (18.7.2020.), vrijede i za ovaj NOVI prebačeni termin – 16.7.2022.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com