Zdravko Čolić je jedina zvijezda u regiji koja je uspjela napuniti čak četiri Arene Stark i otvorio termin pete

To može samo Čola !

Interesi za koncerte Zdravka Čolića ne prestaju!

Ulaznice za četiri nastupa u najvećoj dvorani u regiji planule su nevjerojatnom brzinom, a publika je i dalje u potrazi za svojim mjestom na najvećem spektaklu godine. Želja obožavatelja, najvećoj glazbenoj zvijezdi, uvijek je bila zapovijed pa je tako otvorio i datum za peti koncert, koji će održati 27. prosinca u Stark Areni.

 

Čolić je od početka svoje karijere bio apsolutni rekorder u broju koncerata, prodanih albuma i hitova od kojih neki žive pola vijeka! Te rekorde ruši i danas!
Ovakav uspjeh možda i ne treba čuditi. Još od prve velike turneje davne 1978. godine na kojoj je promovirao rekordni album „Ako priđeš bliže“ rasprodan u više od milijun primjeraka, do današnjeg dana niže uspjehe, koje ne polaze za rukom nikome.
Ankete časopisa proglašavale su ga za najdražu osobu, a svaka naslovna strana imala je Čolin lik. Djevojke su doslovno padale u nesvijest kada bi ga vidjele. Bio je zvijezda u svim svojim bojama i nijansama, a popularnost i uspjeh nije pratila očekivana bahatost i arogancija. Baš suprotno. Bio je skroman kakav je i ostao danas.

Snimio je 15 studijskih albuma, održao tisuće koncerata i prodao milijune albuma, kilometre ploča i drugih nosača zvuka!
I bez dileme, on je naša najveća zvijezda svih vremena!

Ulaznice za 5. koncert, 27. prosinca u Stars Areni su od danas u prodaji na blagajni Stark Arene, svim prodajnim mjestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs po istim cijenama.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com