ZARDONIC u Zagrebu, 06.10.2017., Boogaloo

Venecuelanski electro/dance/metal DJ i producent Zardonic nastupit će 6.10. u klubu Boogaloo u Zagrebu!

Ikona, inovator, izvanredan performer, Federico Agreda Alvarez je multitalentirani i višestruko nagrađivani klavijaturist, DJ, kompozitor i producent, najpoznatiji po svom one man DJ projektu Zardonic. Njegov zvuk u osnovi je electro-dance s elementima rock’n’rolla, ali pod jedva primjetnim glitch hop, breakbeat, electro house, dubstep, drum & bass i hardcore techno utjecajima, uz dodatak metal gitara i „zapovjednih“ vokala.

Zardonic1

Scenski nastup je ono što ga definitivno čini prepoznatljvim – maska koju nosi na nastupima je na top 10 listi najboljih DJ maski na svijetu! Dostigao je sam vrh Beatport Drum & Bass liste i liste najprodavanijih Hard Rock & Metal albuma na Amazonu. Objavljivao je albume za „OWSLA imprint“ (Skrillex), „Planet Human“ (Dieselboy) i “Big Riddim Recordings“ (AK1200), a nedavno je potpisao za multi-platinastu izdavačku kuću „eOne Music“. Radio je remikse za „Nine Inch Nails“, „Pop Evil“, „Gorgoroth“, „Semargl“, „Crossfaith“, „The Qemists“, njegove remikse koristili su Heavygrinder, Black Sun Empire, Neonlight, State Of Mind, Evol Intent, Counterstrike, The Outside Agency, producirao je debi album “Freakshow” grupe American Grim kao i povratnički album legendarnog “Eve to Adam”.

Zardonic2

On je „karika koja nedostaje između metala i elektronike“ kako kažu Hypetrap i „pravi savršen sklad između različitih žanrova, kroz agresiju i atmosferu“ sudeći po Billoardu. Dobitnik je mnogih nagrada, a na turnejama je u posljednjih 15 godina obišao skoro cijeli svijet i imao uspješne nastupe u 37 zemalja.

U okviru svoje velike svjetske turneje, ovog listopada posjetit će i Hrvatsku!

„Vrlo sam uzbuđen što dolazim u Zagreb! Kako sam ranije najavio, u lipnju se selim u Europu i veselim se što ću imati priliku da se upoznam i s vašom publikom“ kaže Agreda i poručuje: „Jedva čekam da dođem u Zagreb, ljudi, nemojte to propustiti, napravit ćemo vraški dobar party!“

Agreda je bez sumnje netko tko pomiče granice, mijenja trendove u glazbi kojom se bavi, kao i standarde mainstream i underground scene, nikada ne robujući pravilima. Kao takav, jedan je od pionira zvuka koji glazbeni kritičari smatraju budućnošću glazbe. Zato nikako ne trebate propustiti priliku da ga čujete u klubu Boogaloo, 6.10!

Ulaznice su u pretprodaji od DANAS, 18.travnja, po cijeni od 80,00 kn koja će vrijediti do 1.5.

Od 1.5 do 1.6. ulaznice će se prodavati po cijeni od 90,00 kn, od 1.6. do 1.9. 100,00 kn, a nakon toga po cijeni od 120,00 kn.

Možete ih nabaviti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, u Boogaloo-u, kao i online na www.ticketshop.hr

Organizator: HH Artists

Linkovi:
https://www.zardonic.net/
https://www.facebook.com/zardonic/
https://soundcloud.com/zardonic
https://www.youtube.com/user/djzardonic

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com