Zaboravi na nas ili Go to hell Lane S. sluša se i u Americi

Lanu S. više nije potrebno posebno predstavljati jer nakon čak tri objave singla ove godine u kojem je uspjela objaviti i svoj prvi autorski album Avantura, predstavlja još jednu pjesmu. Kod Lane nema kalkulacije, nema plana već vođena srcem, ali i interesom publike objavljuje nove pjesme.
A interes njene publike svakim danom raste sve više i više. To ne čudi s obzirom na kvalitetu na koju ih je navikla, na njenu muzikalnost i talent koji je otkrila svirajući čak nekoliko glazbenih instrumenata.

Ovaj put Lana S. predstavlja jednu pjesmu, koju je ujedno snimila i na hrvatskom ali i na engleskom jeziku.
S obzirom na to da je veliki dio svog života živjela i studirala izvan Hrvatske, oduvijek je imala veliku želju svoj autorski rad predstaviti i van naših granica.
Tu polako vrata otvara pjesma ‘Go to hell’, hrvatske verzije ‘Zaboravi na nas’, a koja se ovih dana počela emitirati i na nekim radio postajama u Americi, Kanadi i Velikoj Britaniji.

Pjesma ‘Zaboravi na nas’ govori iz perspektive usamljene i prevarene žene koja gubi strpljenje te se okreće raznim opijatima koji ju odvode u svijet mašte. Na kraju skuplja hrabrost i otjera partnera iz svog života.

– Ova pjesma je originalno napisana na engleskom jeziku i zove se “Go to Hell” ali sam ju odlučila prevesti i na hrvatski iako je tekst malo mekši u prijevodu. Napisana je u trenutku kada sam i sama prolazila poprilično toksičan odnos i shvatila sam koliko se teško maknuti od određenih stvari koje nas samo vuku prema dolje… Cijela priča je dobila i dimenziju mašte kada smo odlučili u spot staviti lik plesačice i violinistice koje se zapravo javljaju u mašti glavnog lika “prevarene i razočarane žene”. Za audio su se opet pobrinuli Dragomir Herendić i Hrvoje Prskalo, u produkcijskom djelu Ivan Puž, a spot je snimljen pod palicom Gorana Arbanasa. Ono što je najbitnije u cijeloj priči je da smo pokušali dočarati jaku ženu koja je prošla težak period, ali na kraju se uspije izvući iz tog odnosa. Moja uloga u spotu je radio voditeljice koja zapravo iznosi naraciju. – ispričala je Lana S.

Ovim putem predstavljamo obje verzije, a na publici je da odluči koja im je ipak draža.

 

Foto: Goran Arbanas

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com