Ubrzo nakon premijere Magic Musical donosimo i njezinu reprizu!

Nakon što je rasprodana premijera mjuzikla – Magic Musical za 8.prosinac, objavljen je drugi datum izvedbe zbog velikog interesa publike i to samo dva dana nakon, 10.prosinca.

Dvojezični mjuzikl odlična je zabava za sve uzraste, a to nam može potvrditi i Mia Negovetić koja se po prvi put našla u kazališnoj ulozi.
Mlada pjevačica nije krila svoje uzbuđenje: „Kada sam čula da je dvorana rasprodana odmah sam osjetila dodatno uzbuđenje i tremu 🙂 Uvijek je lijepo nastupiti pred punom dvoranom i publikom iz naših krajeva, a drago mi je što će to ponovo biti Opatija u kojoj sam prošle godine imala prvi koncert u životu koji ću sigurno pamtiti zauvijek. Jedva čekam premijeru, ali i reprizu u nedjelju 10.12.2017. u 18 30. Vidimo se!“

Ovaj edukativni mjuzikl u kojem djeca pjevaju pamtljive i originalne pjesme kojih je autor Olja Dešić, djeca uče i nove riječi za što se pobrinuo ko-autor i režiser mjuzikla David Petrović, dok je za predivnu scenografiju i kostime zaslužna Nisa Hrvatin Petrović. Autorica čarobnog make-upa je Romana Poropat, koreografija Martina Hrlić, a oblikovatelj rasvjete je Sven Jelović. Autor video produkcije je Branimir Rogoznjan. Sudjeluju i Nataša Tepša, Anamaria Brižan, Lorena Vulić, Nina Perić Dešić i plesačice plesne grupe FLAME.

Zanimljive i uzbudljive trenutke ovog glazbenog showa prati i zanimljiva radnja u kojoj se traže skriveni objekti i tragovi kako bi se pronašao čarobni štapić kojeg je Čarobnjak (David Petrović) negdje izgubio. Bez štapića, čarobnjak je i bez moći. No, u tome će mu pomoći Mali Div kojeg tumači Mia Negovetić kako bi što lakše vratio svoje moći i pronašao svoj štapić.

Magic Musical je nastao u produkciji studija Marton iza kojeg se krije Olja Dešić, ujedno i autor mjuzikla.
Iznimno sretan i zadovoljan rekao je: “Veliko je veselje kad publika pokaže interes za naš rad. Tu se brzo vrati sav uloženi trud, a trudimo se već mjesecima svi na sceni i iza nje. Nadamo se da će Magic Musical prolaziti stazom uspjeha kao i naš prethodni mjuzikl Sušak, Sušak. Vidimo se u Gervaisu! Ne zaboravimo i to da se zagrebačka izvedba Magic Musicla očekuje 17. ožujka 2018. u Lisinskom.”

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme za reprizu ovog uzbudljivog mjuzikla!

Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima: Festival Opatija (Zert bb, Opatija), Dallas Music Shop (Splitska 2A, Rijeka), Foto Revija (Užarska 28, Rijeka) te ostalim prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr ili online putem www.mojekarte.hr
Više informacija pratite na službenoj Facebook stranici i na www.magicmusical.info

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com