‘Ti’, Ivana Kovač

Nakon što je ljetos održala fantastičan nastup na Splitskom festivalu i osvojila priznanje za pjesmu „Ti“ koje joj je uručio ocjenjivački sud novinara, Ivana Kovač je osvojila i nagradu za najbolji styling gdje je zablistala u predivnoj crvenoj haljini Kristine Burje-“KRIE.”

Istoimeni je singl dobio i spot: “Ova pjesma mi je posebno draga od prvog momenta kada sam je čula. Fedor Boić i Neno Ninčević su zaista napravili divnu pismu i nisam se prevarila u dojmu jer je dobila prvu nagradu za najbolju pjesmu na Splitskom festivalu od strane novinara. Spot nikad dočekati, a za snimanje..ili je prevruće ili je kiša ili je nešto…ali napokon smo uhvatili par lipih dana i napokon smo ga snimili. Ambijent je predivan, a Zoran je sve zapečatio svojim osebujnim dizajnom i priču smo završili. Iskreno se nadam da će se ljudima svidjeti“, zaključila je Ivana.

 

 

Podsjećamo kako je autor pjesme Feodor Boić koji je ujedno i radio na aranžmanu pjesme, dok je za tekst zaslužan Nenad Ninčević.

Redatelj spota je Željko Petreš, ujedno i autor fotografija, dok se iza kamere našao Zlatko Dizdar koji je zabilježio odlične kadrove dok se za styling pobrinuo Zoran Aragović i njegov „Bite my style“ koji je upotpunio čitavu priču.

Zato što ste strpljivo čekali, Ivana će vas nagraditi i predstaviti spot za svoj novi singl “Ti”!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com