TEENS – u samo pet dana od objave ostalo još malo karata za koncert na Kastvu

U samo pet dana od službene objave kako grupa Teens poziva na svoj veliki koncert, 26.7.2024., na Crekvini, Kastav, ulaznica je ostao još jako jako malo.
Koncert koji su znakovito nazvali po jednom od svojih hitova – Hajde reci što, pokrenula je onu istu teensomaniju od prije dvadeset i pet godina, kada su članovi grupe žarili i palili i koncertima, ali i pjesmama koje su obilježile cijeli jedan glazbeni period.
Baš kao i tada, Teensi su i sada puni energije, dodatno uzbuđeni, a svjesni činjenice koliko je i dalje aktivna njihova baza pratitelja, zahvalni su svakome tko je kupio kartu i jedva čekaju stati na pozornicu i krenuti s nizanjem pjesama, čije riječi svi dobro pamte.
– Pamtimo riječi pjesama, ali nakon toliko godina ipak treba utvrditi malo to gradivo. Krenuli smo s probama, susreli se s instrumentima i sada ćemo vidjeti što će se sve dogoditi iz toga. – kroz smijeh je rekao Daniel Beni.
Karta ima još jako malo i prodaji sustava Eventim i Moje karte, a pitanje je trenutka kada će koncert i službeno biti rasprodan !
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com