SERGEJ ĆETKOVIĆ svoj rođendan slavi u Areni Varaždin 4.3.2023. i svi ste pozvani

Koncert za Dan žena nije Sergejev prvi koncert u Areni Varaždin, ali ovaj 4.3. će ipak biti po nečemu malo posebniji.
– Ovaj će koncert u Areni Varaždin biti poseban po tome što ću svoj 47. rođendan proslaviti prvo s predivnom publikom u Varaždinu, obzirom da mi je rođendan nekoliko dana kasnije. Prošli put smo imali koncert za pamćenje pa eto prilike da se ponovo družimo i pjevamo neke stare i neke nove pjesme koje su od skoro na našem repertoaru. – rekao je Sergej i pozvao sve na proslavu.

POZIVNICA Sergeja Ćetkovića na koncert u Arenu Varaždin

Mnogobrojni koncerti i nastupi u raznim gradovima, nažalost ne ostavljaju mu dovoljno prostora da ih i pobliže istraži i upozna, bar ne koliko bi to sam htio.
Ali o Varaždinu ima samo riječi hvale.
– Nažalost uvijek sve bude na brzinu pa nikad nemam dovoljno vremena za posjetiti grad. Ipak svaki povratak donese neke nove divne ljude u moj život i kvalitetno vrijeme koje provedem s njima. Osjećao sam se lijepo u Varaždinu prošli put i znam da će me publika dočekati otvorenog srca, to me veseli. – 

I unatoč zauzetom rasporedu, raznim gostovanjima, obavezama, Sergej za sebe kaže da se ne doživljava kao zvijezda, već da uživa kada može razveseliti svoju publiku.
– Zahvalan sam i privilegiran što radim posao koji volim svim svojim bićem i što imam publiku koja me podržava sve ove godine. Borit ću se da i dalje zaslužim i opravdam svaki lijep komentar i aplauz svoje publike. – za kraj je dodao Sergej.

Svoje ulaznice kupite preko sustava Eventim

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com