Pjesmom ”Samo u tami”, Lana S. pomaknula je granica i najavila rad na novom albumu

Kantautorica i multiinstrumentalistica Lana Škrgatić pjesmom “Samo u tami” najavljuje svoj drugi studijski album.
Osim najave albuma, s ovom pjesmom dolazi i novi zvuk koji Lana do sada nije njegovala ali je rado prihvatila, baš kao i nova suradnja s producentom Markom Gaćinom.
– ”Samo u tami” je intimna pjesma koja mi je donijela puno više od toga što sam htjela i čemu sam se nadala. Ova pjesma mi je otvorila neka nova glazbena vrata, unijela novi zvuk, dovela nove suradnike, a i baš s tom pjesmom najavljujem rad na svom drugom studijskom albumu. Pjesma govori o ljubavi koja je završila, ali se ipak vrati kroz san i maštu. – rekla je Lana.

Kao djevojčica Lana se bavila umjetničkim klizanjem i od prvih stihova za ovu pjesmu, točno je imala ideju kako treba izgledati video spot.
Postavljanjem klavira na samo klizalište u Delnicama, Lanina želja je bila odsvirati i otpjevati pjesmu na samom ledu,, a cijelu priču spota, upotpunili su klizačica Josipa Jagodić i klizač Petar Miklenić, u režiji Borne Hržine.

– Kao što želim ostati autentična i iskrena prema svojoj glazbi, ali i igrati se sa stvaranjem i nastaviti svoju kantautorsku priču kroz neke zanimljive suradnje tako želim ostati svoja i u svim ostalim segmentima pa i oko ideja koje sam imala za spot. – rekla je Lana koja je kao djevojčica osvojila 4. mjesto na Juniorskom prvenstvu u bivšoj Jugoslaviji.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com