Pali s Marsa: Maligani imaju bombastičnu ljetnu dizalicu za ples

Maligani predstavljaju novu pjesmu i spot pod nazivom Pali s Marsa’.

 

 

Iako ovaj mladi band postoji tek tri godine iza sebe imaju pjesme koje na koncertima pjevaju sve generacije. Čini se kao da su stvarno pali s Marsa, jer u kratkom periodu su postali prava atrakcija i miljenici ljepšeg spola, a nema nastupa gdje ih djevojke ne dočekaju u prvim redovima.

Mlada dalmatinsko-zagorska kombinacija povezani od Knina do Ivanca i Novog Marofa svojim pjesmama i nastupima plijene pažnju diljem Hrvatske i Slovenije. Prosjek godina im je dvadesetak godina, a postavu čine pjevač i frontman benda, Kninjanin Daniel Jurković, bubnjar Martin Kozina, gitarist Ivan Ficko iz Ivanca i basist Mihael Toma iz okolice Novog Marofa.

Producent i autor bend je Nikola Bosilj koji potpisuje glazbu, Nenad Ninčević tekst, a aranžman Branimir Mihaljević za novu pjesmu ‘Pali s Marsa’.

Veselu, ritmičnu i totalno drugačiju novu pjesmu Maligana prati zanimljivi i dinamičan video spot u režiji Marka Zeljkovića u kojemu se lijepa i simpatična Antonija Bubalo bori s imaginarnim zombijima u Danielovoj glavi dok on svakog muškarca doživljava kao prijetnju čim ju pogleda. Poznati stilist Ivan Friščić zaslužan je i ovaj put za odličan imidž benda.

– Došlo je vrijeme za novu pjesmu koja je na sliku i priliku benda. Nadam se da ćemo ovim video spotom, koji prikazuje simpatičnu zombi apokalipsu u mojoj glavi, publici izmamiti osmijeh na lice. Maligani rade punom parom i samo čekamo da publici pružimo eksploziju dobre vibre kroz pjesmu i nastupe. Ekipa, vežite se. Padamo s Marsa. – izjavio je pjevač Daniel Jurković.

Mlade Maligane podržavaju diskografske kuće Karpo Media i Croatia Records, a uskoro se ponovo zatvaraju u studio gdje već spremaju nove pjesme za debitantski album kojeg najavljuju za kraj 2022. godine.

– Nova pjesma Pali s Marsa nosi zaraznu, poletnu energiju koju momci šire i na svojim nastupima. Ova ekipa ima veliki potencijal i vjerujem da će radom i upornošću, nastave li tako, daleko dogurati. Daniel je svojim vokalom dao pjesmi upravo ono što je ona i tražila, a cijeli bend je pokazao da se jako dobro snalaze i u glumačkim ulogama. Drago mi je da je publika prepoznala dosadašnje izdane singlove i da ih pjevaju na koncertima što mi je kao autoru znak da idemo u pravom smjeru. Krajem godine planiramo izdavanje albuma prvijenca, a do tada svi pjevamo i skačemo uz novu bombastičnu ljetnu dizalicu za ples. – Nikola Bosilj, producent benda.

Maligani su početkom ove godine nastupili u Ljubljani u Areni Stožice ispred 12 000 ljudi, a na svojim Facebook i Instagram stranicama najavljuju brojne koncerte ovog ljeta u Ptuju, Varaždinu, Desterniku, Mariboru, Čakovcu itd.

Ovi simpatični momci imaju jednostavnu poruku za publiku: “Prepustite se glazbi, ritmu i veselju i uživajte u životu; zapravo, prepustite se Maliganima i na tri minute se zajedno s nama odjavite sa Zemlje i plešite.” – poručuju Maligani kroz smijeh.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com