Odlične vijesti za Ex Mozartine & Davora Gopca !

Divan početak tjedna za Ex Mozartine i Davora Gopca koji su snimili novu i jedinstvenu obradu pjesme „Tužni lutak“ koja je ovaj tjedan ušla u nacionalnu top listu radijskog emitiranja HR top 40. Pjesma je u nešto manje od mjesec dana od objave u ovom drugačijem i posebnom izdanju pronašla put kako do publike tako i do radijskih etera.

No, ovo nije prvi put da su Ex Mozartine udružile snage s Davorom Gopcem. Prije nekoliko godina predstavile su zanimljivu obradu pjesme „Nebo“ koju je publika također prepoznala pa je nova verzija pjesme „Tužni lutak“ samo nastavak odlične priče kao i njihove suradnje.

 

 

Psihomodo Pop je ovu pjesmu originalno objavio na albumu “Debakl” (2000.), a uskoro će doživjeti i svoje službeno digitalno singl izdanje koje uz novu studijsku verziju pjesme donosi i live verziju u kojoj su Ex Mozartine gostovale, a zabilježena je na rasprodanim koncertima Psihomodo Popa u zagrebačkoj Gavelli u prosincu 2015. godine.

Koliko su djevojke uspješne govore i njihovi nastupi diljem svijeta.
Fasciniraju svojim jedinstvenim obradama pa će tako za nešto više od mjesec dana nastupiti u Oslu u prestižnoj dvorani Oslo Konzerthus.

 

Čestitke svima i veselimo se njihovoj sljedećoj suradnji i novim obradama u budućnosti!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com