Odgođen Čolićev koncert u Opatiji!

Iako smo do zadnjeg trena mislili kako će se koncert Zdravka Čolića održati 18. srpnja na otvorenom nebu u suradnji s Festivalom Opatija na Ljetnoj pozornici kako je i ranije najavljeno, koncert je odgođen i ipak će se održati sljedeće godine, 17. srpnja 2021. u dogovoru sa stožerom i Festivalom Opatija.

Sigurnost publike i pridržavanje mjera u ovom trenutku je najvažnija pa su tako odlučili da će se koncert odgoditi do sljedećeg ljeta.

Zdravko Čolić je jedan od onih glazbenika koji dominira scenom, koji je u prošlog godini čak šest puta rasprodao Star Arenu i jedini je kojemu je to i pošlo za rukom.

Ako ste propustili priliku čuti neke od ovih velikih hitova, planirajte sljedeće ljeto provesti na ljetnoj pozornici u Opatiji jer je vrhunski provod zagarantiran.
Već je svima poznato kako je Čolić maher za napuniti Arene, dvorane i mnoge pozornice diljem regije.

Tako je i ovoga puta prodaja ulaznica išla munjevitom brzinom, a očekivalo se publike iz Slovenije, BiH, Srbije, Njemačke i Austrije, no zbog trenutne situacije, a u dogovoru s Festivalom Opatija i stožerom koncert je ipak prebačen.

Već kupljene ulaznice vrijede i za novi datum sljedeće godine, a ukoliko želite vratiti, iste se mogu vratiti na mjestima gdje su i kupljene od ponedjeljka pa sve do 14 dana.

Zapišite u svoje kalendare 17. srpnja 2021. jer godina brzo prođe, a spektakl koji će vam Čolić pripremiti pamtit će se i prepričavati još dugo!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com